Mesés kelet Egerszalókon ...
2020. szeptember 02. írta: persica

Mesés kelet Egerszalókon ...

Egerszalók, nem csak Isteni borairól híres, hanem különleges Hoteljeiről is.

Az egyik ilyen Hotel, a Marokkó hangulatát idéző, Mesés Shiraz Hotel, melynek vendégszeretetét élvezhettük pár napig a Woman Power Project csapatával. 

Az idei nyár csodás belföldi pihenéseket is tartogatott sokunk számára. Minden Borvidék közel áll a szívemhez, így Eger környékére is szívesen utazgatunk, tettük most is mindezt, hiszen Egerszalók szívében igazi 1001 éjszaka csodája várja az ide látogatókat. 

A Hotel igazi luxus kényeztetést nyújt, keleties hangulatban az ide érkező vendégeknek, modern, marokkói tematikájú enteriőr igazán rabul ejti az ide betérőket.

Arab hangulatú fürdővilága, Perzsa szaunái, Marokkói pihenőkertje, Iráni Hammam-ja, bel és kültéri medencéi csábítják a pihenni vágyókat.

Az egész Hotelben olyan érzése támad az embernek, mintha Aladin és Jázmin hercegnő mesés világába csöppent volna, a keleties hangulatú és romantikus szobák, vagy az egész család számára is igénybe vehető lakosztály, telis tele van ennek a különleges világnak a hangulatával.

Ha belépsz ebbe a mesés világba, érdemes felfedezned a gasztronómia által nyújtott élményeket is, kalandozz a keleti ízek különleges világába a Shiraz Étteremben, vagy a Dubai kertben, de ha éppen kedvet kapnál egy különleges és finom koktélhoz, akkor a Casablanca bár mixerei várnak szeretettel a bárpultnál.

De a kültéri medence mellett is elfogyaszthatsz egy színes finom koktélt.

A Shiraz étteremben megkóstolhatod Észak – Afrika különlegességeit, mindemellett a nemzetközi konyha széles palettája is a tányérokra kerülhet természetesen, így mindenki kedvére csemegézhet a gasztronómiai ízutazásai közepette.

A környék híres Borászatainak Bor kiválóságait külön Borlapon feltüntetve kínálja az étterem, és nem árulok el titkot, hogy 6 féle különleges Shiraz Bort fogyaszthat a bort kedvelő vendég, Eger legjobb termőterületeitől, Afrika különleges borain át…

Nem kell Marokkóig utaznod, ha különleges és felejthetetlen élményre vágysz, Egerszalókon a mesés kelet birodalma téged is vár…

www.shirazhotel.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2116187264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása