Szépészeti beavatkozás, hogyan induljunk neki…
2020. szeptember 14. írta: persica

Szépészeti beavatkozás, hogyan induljunk neki…

A testi-lelki harmónia és a szépség manapság a boldogságunk egyik alapköve. Nagymértékben hozzájárul az egészséges önbizalomhoz, a saját magunkról alkotott képhez. Mivel az idő előrehaladtával mindenkinél megjelennek az apró ráncok, szarkalábak, a korábban feszes bőr veszít a rugalmasságából, az addig határozott kontúrok pedig elmosódnak, ezért sokan kezdenek el gondolkodni esztétikai beavatkozáson. Manapság egyre többen veszik igénybe profi szakorvos segítségét, hogy a kis zavaró ráncok eltűnjenek, vagy a megereszkedett bőr újra feszes legyen. De hogyan is jutunk el a gondolattól a beavatkozásig?

A mai modern szépészeti beavatkozások és esztétikai kezelések műtét nélkül is rendkívül hatékony megoldást nyújtanak. A kezelések alkalmával az idő múlásának a jeleit szinte eltüntetheti az orvos, megszabadíthat az apróbb szépséghibáinktól. Bújva az Internetet, keresve a megfelelő szakorvost, konzultálva saját orvosunkkal, vagy csak egy barátnős beszélgetés alkalmával felmerül egy-egy hazai, jóhírű klinika neve. Ha megtaláltuk a számunkra megfelelő klinikát és szakorvost, máris elindulhatunk az első fontosabb lépés felé, hogy konzultáción vegyünk részt. Amikor kiválasztod a megfelelő klinikát, és annak orvosát, mindig győződj meg arról, hogy a kezelésekhez használt termékek a legmagasabb minőséget képviselik. 

Időpont egyeztetés, megbeszélés, mit szeretne a páciens, mit lát az orvos valójában?

Én nem tagadom le a koromat, sőt, büszke vagyok rá, mert tudom, hogy ennyi idősen, Édesanyaként, nőként mennyi mindent teszek az egészségem megőrzéséért, hogy sportos, fitt és fiatalos maradjak. De néha hiába a „sokminden” meg a szuper gének, a múló idő megmutatkozó jeleiről nem árt egy igazi profi véleményét is kikérni!

A nevetőráncaim nem zavarnak, de vannak azok a mimikai ráncok, amelyek az idő előrehaladtával egyre mélyülnek. A tapasztalt orvos szemei bizony kiszúrják, hogy az a ráncocska, már sok, vagy kicsit megnyúlt a bőr, mert a fizika törvénye a bőrt sem kíméli, és egy két helyen nem ártana egy kis korrekció. Az esztétikai, illetve szépészeti kezelések kapcsán bennem nagyon sok kérdés merült fel. Ebben volt segítségemre Dr. Rozsos Tamás, az ismert és méltán elismert plasztikai sebész, a Best of You Klinika tulajdonosa.

A konzultáció során doktor úr először statikusan, majd beszéd, mimika közben dinamikusan szemrevételezte az arcomat, és bizony fény derült arra, hogy itt ott nem ártana egy minőségi, és elsősorban nagyon biztonságos kezelésnek alávetnem magam, vagyis a kis vidám ráncocskáimat. Léteznek olyan kezelések, amelyekkel egy két helyen a kissé megereszkedett bőröm újra feszesebb, fiatalosabb lehet. A Juvéderm orvostechnikai eszköz töltőanyagai a bőrben természetesen is megtalálható hialuronsavból állnak. Nemcsak szép, természetes eredményt adnak, de a sűrűségüktől függően 9-24 hónapon át tartó hatást biztosítanak. Használatuk fokozottan biztonságos és teljesen a páciensre szabottan alkalmazhatók, variálhatók, így természetes hatást érnek el velük. Azt is megtudhattam, hogy az Allergan Juvéderm termékeit jól tolerálja a szervezet, nem okoz szöveti csomósodást, szépen regenerálódik a bőr a kezelések után.

A konzultáción a doktor úr azt is elmondta, hogy az év szinte bármely szakában lehet alkalmazni a kezelést, a nyári időszak annyi kívánnivalót hagy maga után, hogy persze nem rohanunk a kezelés után a strandra napozni, hanem kíméljük a bőrünket az orvos tanácsára.

A bőrünk öregedési folyamata, genetikától, életmódtól, külső tényezőktől, és sajnos a betegségektől is függ, de szépnek, illetve szebbnek lenni ma már nem kiváltság, és esztétikai kezelésnek alávetni magunkat sem az. Ám a legfontosabb, hogy aki egy ilyen kezelés mellett dönt, az minden esetben orvoshoz menjen, mert az injektálás orvosi feladatkör!

Népszerű hialuronsavas kezelések

Ajakfeltöltés: A formás és telt ajkak jelentősen javítják az arc harmóniáját.
Volumenpótlás: Hatékony és biztonságos megoldást jelent, ha a megereszkedett arc megemelésére gyorsan és látványosan vágyik valaki.
A sikeres, látványos és hosszú távra szóló arcfiatalítás kulcsát a komplex kezelések jelentik.

Az esztétikai beavatkozások segítenek jól érezni magunkat bőrünkben és hozzájárulnak ahhoz, hogy testileg és lelkileg is elégedettek legyünk. A szépészeti beavatkozások mellett a plasztikai sebészet beavatkozásai közé tartoznak a helyreállító műtétek. Egy veleszületett, vagy baleset okozta, illetve daganatos megbetegedés következtében kialakult elváltozás megkeserítheti az életünket. A plasztikai sebészet ma már nagyon sokat tehet azért, hogy enyhítsen az ilyen jellegű problémákon és helyreállítsa vagy finomítsa a testi kontúrokat.

Tudtad?

A plasztikai sebészetnek alapvetően két ágát különböztetjük meg: a rekonstrukciós műtéteket és az esztétikai beavatkozásokat. Előbbi a baleseti, égési és műtét okozta torzulások vagy hegek, valamint fejlődési rendellenességek korrekcióját jelenti. Utóbbi, ahogy neve is mutatja, esztétikai célú, a fiatalabb, vagy előnyösebb külső elérése érdekében történik. Az esztétikus végeredmény természetesen a rekonstrukciós műtéteknél is nagyon fontos.

Hölgyeim és Uraim! Az ajtó mindenki előtt nyitott, természetesen szépnek lenni ma már ilyen egyszerű.

Még több információ itt:

www.juvederm.hu

A bejegyzés az Allergan Hungary Kft. támogatásával készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr416200318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása