Ismerd meg az új  THE ONE kollekciót
2020. szeptember 30. írta: persica

Ismerd meg az új THE ONE kollekciót

Stockholm – ahol a világ trendjei születnek. Jellemző rá az ultramodern stílus progresszív gondolkodásmóddal fűszerezve, divattal párosulva, a szabadságvágy és az egyéniség kifejezése. Az Oriflame otthona, alapelveink tökéletes megtestesítője. Hiszünk abban, hogy a szépség egyenlő a magabiztossággal és a kiegyensúlyozott élettel.

Ismerd meg a THE ONE-t: Az új dekorkozmetikum kollekciót kiváló hatékonyságú termékekkel. Merész, határozott nők számára ajánljuk, akik a legjobb, a legmodernebb és a legfejlettebb technológiájú kozmetikumokat keresik. Modern és trendi koncepciók és árnyalatok teljes portfóliójával, élvonalbeli csomagolással és dizájnnal a THE ONE Stockholm esszenciájának megtestesítője, amelyben egyesül a hatékonyság, a stílus és a változatosság - mindaz, aminek a város hírnevét köszönheti.

A kollekció technológiailag fejlesztett kozmetikumokból áll, amelyek kiváló, szuper hatékony formulákat tartalmaznak praktikus, dizájner csomagolásban. Különösen büszkék vagyunk innovációinkra:

The ONE Lash Extensions szempillaspirál

Forradalmian új Lash Length Komplex kifejezetten a THE ONE számára lett fejlesztve, optikailag extrém szempilla-hosszabbító hatással bír. A felvitelt

követően a komplexben található rostok összegyűlnek a pillák végén, így extrém hosszúságot eredményeznek. Az applikátor egyedülálló, két rétegű rostokkal rendelkezik a csomómentes hatásért, valamint a formula egyszerű felviteléért és maximális hatékonyságáért.

Az Oriflame-et 1967-ben alapították. Nemzetközi közvetlen értékesítési vállalatként működik több mint 60 országban. Svéd, természet ihlette, innovatív szépségápoló és Wellness termékek értékesítésével foglalkozik körülbelül 3 millió Szépségtanácsadó közreműködésével.

THE ONE Colour Unlimited stiftes szemhéjárnyaló

A THE ONE stiftes szemhéjárnyaló összetevőinek köszönhetően tartós hatást nyújt, formulája vízálló. Filmréteget képez, ezáltal a pigmentek jobban tapadnak
a bőrön, így a szemhéjárnyaló tartósabb hatást eredményez. Polimer részecskéi rugalmasak és ellenállóak, megkönnyítik
a szemhéjárnyaló felvitelét és megakadályozzák csomósodását.

THE ONE Gloss N’ Wear körömlakk

A THE ONE Gloss N’ Wear körömlakk színezi és ápolja a körmöket. Formulája Colour Command pigmenteket tartalmaz, amelyek ragyogó hatást és magas fényű megjelenést eredményeznek. Care Komplexe segít a köröm kondicionálásában és erősítésében.

THE ONE Illuskin Aquaboost alapozó SPF 20

A THE ONE Illuskin Aquaboost alapozó SPF 20 egészséges, ragyogó megjelenésű bőrtónust eredményez. Természetes gleccservizet tartalmaz, amely segít a bőr hidratálásában és revitalizálásában, akár 8 órán át. Ragyogó bőr, egész nap!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3716222408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása