Őszi inspiráció a VAN GRAAF-fal
2020. október 08. írta: persica

Őszi inspiráció a VAN GRAAF-fal

Szürke reggelek színes szettjei

Ismerős?

Ha Te is biztonsági játékosként reggelente inkább az unalmas farmer + elnyűtt pulcsi párost választod, akkor itt az ideje, hogy felrázd a gardróbod! A VAN GRAAF készült neked néhány izgalmas szettel, amitől nemcsak a reggeli induláshoz lesz kedved, de vidáman végigszökdelsz majd a napi akadályokon! Kedvenc trükkünk: húzz egy pulcsit a hosszú ujjú ruhára! Nagyon sikkes, és egy kabáttal párosítva verhetetlen viselet! 

Egy feltűnő színkombinációval is lenyűgöző lehetsz: csodásan merész az élénk lila zölddel, de egy vibráló vörössel is kirobbanó formában leszel.

Csempéssz néhány igazi kincset a mindennapi szettedbe: egy aranyfényű vagy feliratos fűzős bakancs és kész is tökéletes, stílusos outfit! Indulhatunk?

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1716232574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása