Kézmosás világnapja: Október 15.
2020. október 18. írta: persica

Kézmosás világnapja: Október 15.

Dove Care & Protect kézkrém és folyékony szappan

Az idei évben mindennél fontosabbá vált a megfelelő kézmosás és kezeink ápolása.

Tudtad, hogy már kezeinknek is van világnapja? Nem is máskor ünneplik ezt, mint Októbert 15.-én. A DOVE az ünnep kapcsán, két új termékkel debütált, Care & Protect  folyékony szappannal és kézkrémmel.

Nézzük mit is nyújt kezeinknek a DOVE:

A hűvösebb idő egyébként is kiszárítja kezedet, ezt pedig csak tetőzi az állandó kézmosás és kézfertőtlenítés?

A Dove új Care & Protect folyékony szappannal és kézkrémmel két legyet üthetsz egy csapásra: ápolod és hidratálod a kézfejek bőrét, ráadásul mindkettő tartalmaz antibakteriális összetevőt is. 

Ápolnak és antibakteriális összetevőt tartalmaznak 

Dove Care & Protect folyékony szappan: 

1⁄4 rész hidratáló krémünkkel készült a puha kezekért

Antibakteriális összetevőt tartalmaz, hatékonyan tisztít

Hidratáló formulája ápolja a száraz bőrt

Egyszerű vele a bőr tisztítása és ápolása

Mindennapos használatra alkalmas 

Egyáltalán nem mindegy, mivel mosol kezet, hiszen a hideg szél és a forró víz is egyaránt szárító hatásúak. Az új Dove Care & Protect folyékony szappan 1⁄4 rész hidratáló krémet tartalmaz, így az alapos tisztítás mellett hidratálja és ápolja a legszárazabb bőrt is. Antibakteriális összetevőt is tartalmaz, segít eltávolítani a baktériumokat.

Így használd: A tiszta kezekért nyomj bőséges adagot a tenyeredbe a folyékony szappanból. Képezz belőle gazdag és krémes habot, majd masszírozd a bőrödbe legalább 20 másodpercig. Befejezésképp öblítsd le langyos vízzel. 

Dove Care & Protect kézkrém: 

Táplálja a bőrt és antibakteriális összetevőt tartalmaz

Hidratál

Segít puhává tenni a bőrt

Bőrgyógyászatilag tesztelt 

A gyakori kézmosás könnyen kiszáríthatja a kezedet. Az új Dove Care & Protect kézkrémet kifejezetten száraz bőrre fejlesztettük ki, segít, hogy kézfejeid ápoltak és puhák legyenek. Az antibakteriális összetevővel készült formula tökéletes része lehet a bőrápolási rutinodnak.

Így használd:  Nyomj egy kevés Dove Care & Protect kézkrémet a kézfejedre, és körkörös mozdulatokkal dörzsöld a bőrödbe. Ezt követően rakj egy kis mennyiségű krémet a bütykökre és az ujjak közötti részekre, amit szintén kis, körkörös mozdulatokkal masszírozz be.

Kényeztesd az érzékeidet a kézkrém krémes illatával, és közben élvezd a puha és rugalmas bőr érzését. Alkalmazd szükség szerint a nap további részében a hosszantartóan ápolt kézfejekért. 

Tartsd a Dove Care & Protect kézkrémet az asztalodon, az ágyad mellett, a táskádban vagy a mosdókagyló mellett, így emlékeztetheted magad a rendszeres használatra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7516244394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása