Legyen a saját borbélya! Jön Movember ...
2020. október 19. írta: persica

Legyen a saját borbélya! Jön Movember ...

... a szakállas hónap TABAC Barber Shop at Home

Feltűnő, modern, férfias: a szakáll napjainkban a férfimegjelenés szerves részévé vált, és Movember idején különösen megérdemli a figyelmet. Mivel nehéz időt találni a fodrász meglátogatására a munka, a sport, a család és a barátok mellett, a Tabac kifejlesztette a Tabac Barber Shop at Home otthoni termékcsaládot: a tökéletes szakállápolás jegyében.
 
Az elmúlt évtized egyik kedvenc szójátéka: az angol "bajusz" és "november" szavakból álló Movember. Minden évben, így idén is egy jó ügy érdekében növesztenek a férfiak bajuszt: adományokat gyűjtenek a prosztatarák kutatásának érdekében. A jótékonysági projekt támogatója a Tabac Original is: az otthon is könnyen használható termékek olyan szakállápolást tesznek lehetővé, mint egy professzionális borbély szalonban - nem csak novemberben.

1. LÉPÉS: BOROTVÁLKOZÁS ELŐTT

A Barber Shop at Home termékcsaláddal a kultikus márka megteremti a teljeskörű szakállápolási rituálét. A szakállápolás a arcszőrzet kíméletes tisztításával kezdődik: A Tabac Original Bart Shampoo & Conditioner gyengéden és alaposan átmossa a szakállat.

2. LÉPÉS: BOROTVÁLKOZÁS

Tisztítás után a borotválkozás következik: a Tabac Original borotválkozókrém biztosítja, hogy a penge optimálisan feküdjön a nedves felületen. Az érzékeny bőr irritációtól való védelme érdekében a szakáll-  és a borotvaolaj borotválkozás előtt az arcszőrzetbe masszírozható. Movember alkalmából a szakállnak tökéletes fényt és rugalmasságot ad.

3. LÉPÉS: BOROTVÁLKOZÁS UTÁN

A klasszikus és a modern kombinációja: a különleges Tabac Original Aftershave több mint 60 éve hódít erdei aromás, fűszeres, pézsmával, borostyánnal és virágos jegyekkel kiegészített illatával. Biztosítja, hogy a borotválkozás után a bőr kisimuljon - és hogy kifejezetten férfias illata legyen.

4. LÉPÉS: STYLING

Befejezésként a Tabac Original Beard Wax kerül a használatba: a viasz könnyed állaga lehetővé teszi a bajusz és a szakáll hatékony formázását, miközben az arcbőrt is finoman ápolja.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1516246196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása