Desigual FW20 KOLLEKCIÓ
2020. október 31. írta: persica

Desigual FW20 KOLLEKCIÓ

Az ellentétek vonzzák egymást!

Ismerd meg a Desigual új, Hybrid darabjait!

Amikor a jól szabottság találkozik a kényelemmel. Irodába vagy szórakozóhelyre? Feminin vagy maszkulin?

Miért kéne választanod?

Az emberi lények különféle elemekből tevődnek össze.

Csak úgy, mint a Desigual dizájnjai, amelyek valódi lényegünket testesítik meg. Így születtek meg hibrid blézerei is: nem lehet őket egyetlen kategóriába besorolni, mert mindet képviselik. Bennük a jól szabottság találkozik az ellentmondásos, egyedi megjelenéssel.

Ambivalens darabok: két stílus és két világ az egyben. Elegáns és laza. Irodába vagy szórakozóhelyre illő.

Sokoldalúak és egyediek, valamint meglepőek, az egymásnak ellentmondó anyagpárosításnak köszönhetően: 100% farmer pamut és fekete szövet.

Félig farmerkabát, félig blézer ... Az egyik mandzsetta klasszikus, a másik farmer ... Lapos fekete gombok és sárgaréz gombok ... Különbözőek és innovatívak ... Részletekben gazdag, bonyolult szabásmunka: látványban az elöl látható, átlós varrás az ujjvarrással találkozik: ehhez a koncepcióhoz a Desigual újrafogalmazta a blézerekhez kapcsolódó fogalmainkat.

Ki a show sztárja? A farmerkabát-blézer. Kombinálja a feketét a farmerrel, a teljes feketével vagy a farmert tartánnal és kézimunkával. Asszimmetrikus, kizárólag sárgaréz gombokkal - teljesen időtlen, három elülső zsebével és szabadon párosítható stílusával. További dzsekik, amelyek a plüssel és etno-stílusú hímzésekkel kacérkodnak, férfi blézerek, amelyek farmerdzsekit rejtenek, vagy nadrágok, melyek oldalsó részüket tekintve kényelmes tréningdarabok, de elölről stílusosan viselhető farmernadrágok.

Eljött a Hybrid ideje! 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1816267950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása