BOURJOIS PARIS elhozza neked a ragyogó sminket az ünnepekre is ...
2020. november 24. írta: persica

BOURJOIS PARIS elhozza neked a ragyogó sminket az ünnepekre is ...

Ragyogj ünnepi sminkben a Bourjois Paris újdonságaival!

A Bourjois Little Round Pot Mono szemhéjpúderek régóta ikonikus darabjai a Bourjois márkának, melyek idén megújultak. A színek sokkal pigmentáltabbak és tartósabbak lettek, melyek akár 12 órán át tartanak. A formula textúrájának köszönhetően könnyedén felvihető és keverhető. Játssz a színekkel és a különböző textúrákkal! A meglévő 4 árnyalat mellé 6 új csodálatos árnyalatban érkezett.

VÍZÁLLÓ SZEMCERUZA: A Bourjois Contour Clubbing vízálló és ultratartós szemceruza a meglévő 8 árnyalat mellett most 3 új árnyalatban érhető el, melyekkel a drámai hatás garantált. Alkalmazd az alsó vagy felső szem vonaladon, hogy kiemeld és hangsúlyosabbá tedd szem sminkedet. A különlegesen puha textúrája jojoba olajjal gazdagított.

BOURJOIS  PARIS SZEMCERUZA: A Bourjois Twist'Matic Kajal automata szemceruza krémesen lágy formuláját nagyon egyszerű alkalmazni. Könnyedén siklik a szempillák tővonalában is. Tartós, intenzív eredményt biztosít.

SZEMHEJTUS: A Bourjois Liner Pinceau szemhéjtus vékony és hegyes ecsetével köszönhetően pillanatok alatt csodás tusvonalat készíthetünk. 5 gyönyörű árnyalatban kapható: ultra fekete, csillámos fekete, matt fekete, barna, kék, rozéarany. Mindegyik szín intenzív pigmenteket tartalmaz, gyorsan megszárad, nem kenődik, és nem repedezik be. 

BOURJOIS PARIS ALAPOZO: A Bourjois Healthy  Mix alapozó vitaminokkal (C, E, B5 vitamin) és gyümölcskivonatokkal gazdagított összetétele eltünteti a fáradtság jeleit és ragyogóvá varázsolja a bőrt.

- Sárgadinnye - hidratál

- Sárgabarack - ragyogást ad

- Gyömbér - ionizál

- Alma - antioxidáns

Természetes, tökéletes fedése akár 16 órán keresztül tart. Bőrgyógyászatilag tesztelt. A már meglévő 6 árnyalat mellé további 6 új árnyalatban kapható, így már összesen 12 árnyalatban érhető el.

KORREKTOR: A Bourjois Healthy Mix ragyogást fokozó, vitaminokkal dúsított, fáradtság elleni korrektor olvadó textúrája tökéletes fedést biztosít és elfedi a bőrhibákat. A korrektor természetes bőrszínt kölcsönöz. A málna kivonat stimulálja a mikrokeringést, a barack fokozza a ragyogást, a sárgadinnye pedig hidratálja az arcbőrt. A meglévő 3 árnyalat mellé 1 új árnyalat érkezik. 

A Bourjo is Healthy Mix púderek idén ősszel megújulnak. A B5, C, E vitaminokban gazdag kompakt púder eltünteti a fáradság jeleit, matt bőrt biztosít, textúrájának köszönhetően tökéletes fedést biztosít. A Bourjois Healthy Mix púderek idén ősszel megújulnak. A formula puhább, bársonyosabb és ragyogóbb, mint valaha. A B5, C, E vitaminokban gazdag kompakt púder eltünteti a fáradtság jeleit és egész napra tökéletes arcbőrt biztosít.

Már megtalálod kedvenc márkád újdonságait a Müller Drogéria, DM, Rossmann üzleteiben és a webshopokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2916300234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása