Speak out!
2020. november 24. írta: persica

Speak out!

November 25-e a Nők elleni erőszak megszűntetésének világnapja.

Az AVON, a nők vállalataként évek óta elhivatottan küzd a nők elleni erőszak megfékezéséért, és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segítve támogatja az áldozatok megsegítését.

A november 25-i Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapjához kapcsolódóan, az AVON kiemelten fontosnak tartja felhívni az emberek figyelmét erre az itthon is sok nőt érintő problémára. 

A Speak Out ajakrúzs több mint egy rúzs. Egyrészt piros színe szimbolizálja küzdelmünket ezért a fontos ügyért, erőt ad a felszólaláshoz és ahhoz, hogy kiálljunk magunk és mások védelmében. Másrészt a Speak Out rúzs megvásárlásából származó bevétel 100%-át a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet által működtetett Krízisambulanciák működésére ajánlja fel a vállalat.

Ezen túl, az AVON katalógusban szereplő adománygyűjtő termékek, köztük a figyelemfelhívó Speak Out ajakrúzs megvásárlásával bárki részese lehet az erőszak elleni küzdelemnek, hiszen a vállalat adománygyűjtő termékeinek teljes hasznát, illetve minden eladott terméke után 1 Ft-ot a családon belüli erőszak megfékezésére, illetve a mellrák elleni küzdelemre fordít.

Emeljük fel hangunkat, segítsük együtt a változást, csatlakozz Te is a küzdelemhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2616299828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása