KELETI BŰVÖLET AZ ARTISTRY™ -TÓL
2020. november 27. írta: persica

KELETI BŰVÖLET AZ ARTISTRY™ -TÓL

Megérkezett a ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition kollekció

NYC, Párizs, Bangkok és Tokyo inspirálta mesés sminkkollekciók után, az ARTISTRY STUDIO™ következő állomása a varázslatos Sanghaj! Kína legnagyobb városában a múlt és a jövő összefonódásából egy egyedülálló, misztikus szépségtrend bontakozott ki. Ez az a hely, ahol high fashion márkákat kínálnak a régi világ piacain, különleges gasztronómiával kápráztatnak el, de még mindig tartják a hagyományos tea szertartásokat is. Meríts ihletet Sanghaj, a kelet és nyugat találkozásának izgalmas szellemiségéből a legújabb ARTISTRY STUDIO™ merész árnyalatok, selymes textúrák és csábító illatok gyűjteményével!

„Az ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition merész árnyalatú szem- és arcpirosító trióval, selymes textúrájú alapozó primerekkel és vonzó illatokkal érkezik, hogy külsőd olyan elragadó legyen, mint a város maga.  Biztos mindenkit elvarázsolnak a csábító vörös ajakszínezők, feltűnő folyékony szemhéjtusok és a csodás illatú kézkrémek” - mondta Kiss-László Dalma az Amway marketing és PR igazgatója.

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition Selyemfényű szem- és arcpirosító trió

Színek, amik megérintenek! Szemhéj és arcpír árnyalat párok por összetétellel és lágy finissel.

Vidd fel ujjbeggyel és fokozd az intenzitást kedvedre a visszafogottól a merészig! Mindegyik trió két szemhéjárnyaló és egy pirosítót vagy highlighter harmonikus kombinációját tartalmazza és mesés hosszan tartó hatást kölcsönöz. Három árnyalatban kapható: válassz a Shanghai Peach, Shanghai Nudes, Shanghai Startlight izgalmas színei közül!

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition Világító matt ajakszínező

Készülj fel a „wow” hatásra a négy vörös árnyalatú folyékony ajakszínezővel! A friss, folyékony textúra, akár egy szájfény, de teljes fedés nyújt, mint egy rúzs modern matt finissel. Tartós, mosolygás álló és (biztos, ami biztos) határozottan csókálló. Válaszd ki a kedvenced a Cherry Red, Rose Red, Spice Red és Berry Red árnyalatok közül!

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition 2:1 Tökéletesítő matt hatású alapozó primer

A matt bőr titka: tökéletesség plusz védelem. Ez a briliáns primer sima és matt smink alapot képez – akár könnyed nappali, akár esti sminkre vágysz. Selymes porai segítenek szabályozni az olaj mennyiségét és minimalizálni a pórusok méretét. A városok szerelmesei imádni fogják a NUTRILITE™ -gránátalmával dúsított szennyezésgátló összetevőket, amelyek segítenek semlegesíteni a városi stresszorokat.

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition 2:1 Tökéletesítő ragyogó hatású alapozó primer

Csillogás plusz védelem: ez a ragyogó bőr titka. Ez a harmatos, élénk csillogást kölcsönző primer minden sminket felvillanyoz. Selymes porai sima, egyenletes alapot hoznak létre az arcbőr további sminkeléséhez. NUTRILITE™-gránátalmával dúsított szennyezésgátló összetevői bőröd védelméről is gondoskodnak.

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition Folyékony szemhéjtus

Mutasd meg divat iránti szenvedélyed egy élénk szemhéjtussal! Selymes, folyékony textúra, gyorsan száradó matt finissel. Használd a precíziós véget vagy rétegezz a toll vastagabb oldalával. Húzz mindig tökéletesen egyenletes vonalakat! A szemhéjtus Silk sapphire, Silk Slate és Silk noir árnyalatokban érhető el.

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition Golyós Eau de Toilette

Vidd magaddal minden nap Shanghai fényeit és csendes tea kertjeinek hangulatát üvegcsébe zárva! A könnyed, frissítő illatok gyümölcsösek, virágosak, derűsek és könnyen viselhetők. Ismerd meg a három különböző virágos illatkombinációt: Lótuszvirág és ibolya, Virágnektár és pomeló, Szilvavirág és vaníliás pézsma variációkban.

ARTISTRY STUDIO™ Shanghai Edition Soft as Silk kézkrém

Selyem puhaságú kezek útközben is ezzel a gyorsan felszívódó balzsamos krémmel! A bőröd imádni fogja az egész napos hidratált érzést és a gazdag, tápláló kondicionálást. A kézkrém NUTRILITE™ farmokon termesztett gránátalma kivonat tartalma segít megnyugtatni a bőrt és megvédeni a szennyező anyagok által okozott irritációtól. A 3 darabos csomag Lótuszvirág, pomelo és vanília illatával varázsol el. Használd önmagában, vagy kombináld a Shanghai kollekció Golyós Eau de Toilette illataival!

Az Amway-ről

A családi tulajdonban álló Amway egy 8,4 milliárd dolláros forgalmú, fogyasztási cikkeket gyártó, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat. Székhelye Adában, az Amerikai Egyesült Államokban található. A vállalat elsődleges célja, hogy hozzásegítse az embereket egy egészségesebb és jobb élet eléréséhez. Az Amway legnépszerűbb márkáit, így a NUTRILITE™ vitamin, ásványi anyag- és étrend-kiegészítő termékeket, az ARTISTRY™ bőrápolási termékeket és színes kozmetikumokat, az eSpring™ víztisztító rendszereket és az XS™ energiaitalokat kizárólag Amway üzleti vállalkozók forgalmazzák. A 2020-as Direct Selling News Global 100 szerint a 2019-es globális értékesítési adatok alapján az Amway a világ legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata. A vállalat éves forgalma a közvetlen értékesítési tevékenység mellett egyéb üzleti műveletekből származik.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9716304128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása