Valentin-nap a LUSH fürdőbombáival
2021. január 28. írta: persica

Valentin-nap a LUSH fürdőbombáival

Újdonságok, amik garantáltan levesznek a lábadról

Ugyan még mindenki a karácsonyi pihenés hatása alatt van, minket már ámor nyila is eltalált! Azonnal szerelembe is estünk, hiszen a 2021-es Valentin-napi kollekció sok-sok lehengerlő és illatos újdonsággal kényeztet majd el minket. Most az elsők között nyújtunk neked bepillantást a idei szerelmes felhozatalunkba!

A kollekció a webshopon január 6-án, üzleteinkben pedig január 7-én debütál. 

Heartbeat Fürdőbomba
Ez a bomba a benne rejlő aranyló, kakaóvajas szívekkel vesz majd le a lábadról. Illata akárcsak a Rose Jam termékeké egy kis kanál pattogós cukorkával meghintve - mely úgy pattog a vízben, mint a szívverés.

Love Me Do Fürdőbomba
A Deep Sleep bombához hasonlóan a Love Me Do is egy anyagba csomagolt újdonság, mely a rózsák földjére repít egy nyugtató fürdőzés során.

Heartbeat Fürdőbomba
Érzéki rózsaszirmok és egy kis folklór bombába zárva. Igazi középkori bájital a kádban, amiért garantáltan rajongani fogsz!

Love Me Do Masszázstömb
A rózsa és az argánolaj tökéletes párt alkot ebben a vadiúj csomagolásmentes csodában. Kényeztesd magadat vagy párodat ezzel az enyhén csillogó hidratáló csodával.

Love Locket Fürdőbomba
Ne zárd lakat alá a szerelmed, inkább engedd szabadjára ebben a Valentin-napi szemkápráztató, feketeribizli-illatú örvénylésben. Az élménytől és a bergamottól biztosan szabadon repes majd a szíved!

Naked Attraction Masszázstömb
Ha lágy, érzéki illatú bőrre vágysz, simogasd végig magad a jázminnal és mimózával teli masszázstömbbel. Ketten is használhatjátok!

Prince Charming Tusfürdő
Mi jobb egy mesebeli hercegnél? Egy pucér mesebeli herceg! Less be a fénylő páncél mögé és élvezd a grépfrút és a szantálfa édes, lédús habjait.

Love Boat Fürdőbomba
Mindenki a fedélzetre! A bio édesnarancsolajjal és szicíliai citromolajjal teli fürdőbomba pompás hullámokat vet a Szerelemhajó alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4816406774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása