INGLOT Got Talent online sminkverseny
2021. február 09. írta: persica

INGLOT Got Talent online sminkverseny

Vintage Cirkusz

Inglot’s Got Talent – Ezeregyéjszaka by you néven került megrendezésre 2020 májusában az a Makeup verseny, ami mérföldkő volt a magyar sminkelés térképén. Ez az egyedülálló verseny számos amatőr résztvevőt inspirált, vagy jelentett szakmai kihívást a profiknak, sokakat motivált arra, hogy tanuljon, fejlődjön, és valósítsa  meg az álmait!
Több mint 1600 résztvevővel, számtalan izgalmas programelemmel, olyan szakmai összefogás indult el, amit tovább szeretnénk vinni, és a sminkes szakmát a megfelelő nimbuszára emelni a hazai piacon.

Célunk, hogy felfedezzük az új, a fiatal tehetségeket, akiknek az az álmuk, hogy ez a gyönyörű, kreatív, szeretetteljes szakma a hivatásukká váljon. 

Idén még eggyel nagyobbat álmodtunk! Az összesen 3 millió forint összdíjazású idei Got Talent online sminkverseny a Vintage Cirkusz színes és csillogó világába öltözött, a szakmai zsűriben pedig ismerős, de új arcok is helyet foglalnak.

Fábián Éva, Dominique Roberts, Asztalos Krisztina, Pócsi Petra, Miskolczi Kinga és talán a legnagyobb meglepetés az idei zsűriben Tolvai Reni, aki szintén lelkesen és izgatottan várja, hogy zsűrizhesse az idei tehetségeket.

A Circus of Beauty tehát idén is hat kategóriában várja a versenyzőket:

Fábián Éva: Tricolor 

Dominique Roberts: Clown Doll By Cirque du Soleil

Asztalos Krisztina: Face Art

Pócsi Petra: Pearl Balerina – Wetlook

Miskolczi Kinga: Creative Makeup 

Tolvai Reni: Rising Fire (Amatőr kategória)

 www.inglot.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3916421732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása