GOOD LUCK CHARM az essence-től
2021. február 19. írta: persica

GOOD LUCK CHARM az essence-től

Az essence új, “GOOD LUCK CHARM” névre hallgató trendkiadásának mind a 7 újdonsága egy különleges kívánságot testesít meg, így tökéletes társai lehetnek a 2021-es évednek.

A termékek kizárólag a DM üzleteiben elérhetőek, és szinte alig várják, hogy rád, vagy általad a legjobb barátodra találjanak. Nézzük is mind a hét szerencsét hozó terméket:

GOOD LUCK CHARM a Szerencséért – karkötő trió

Ezeket a karkötőket nemcsak a look-od megkoronázásához használhatod, de tényleg szerencsét hoznak! A szettben 3, állítható méretű karkötőt találsz csillag-, szív- és lóhere charmokkal, így egészen biztosan találsz majd kedvenc amulettet magadnak! Viselheted őket egyenként, vagy akár egyszerre is, ráadásul ajándéknak is tökéletes: anyukád, a húgod vagy a legjobb barátnőd egész biztosan örülni fog neki!

GOOD LUCK CHARM az Erőért – arc- és test highlighter

Ez az arc- és test highlighter nem csak kivételes ragyogással ajándékoz meg az új évben, hanem egy tökéletes adag erővel és önbizalommal is! A selymes, puha textúra fényvisszaverő pigmenteket tartalmaz, és könnyen terül el a bőrön, így létrehozva a meseszépen csillogó hatást. A pink hatású highlightert használhatod arcra, és olyan testtájakra, mint például a vállak vagy a kulcscsont.

GOOD LUCK CHARM a Szerelemért – áttetsző körömlakk

Nem találkoztál még a Nagy Ő-vel? Ezzel a pink áttetsző körömlakkal hamarosan te is megélheted egyedi “love story”-dat! A különböző színű pink csillámokkal gazdagított textúra tökéletesen ápolt hatást és meseszép ragyogást kölcsönöz a körmeidnek, ráadásul áttetszőségének köszönhetően használhatod más színű körömlakkok fölé, fedőlakként is.

GOOD LUCK CHARM a Jóllétért – PH-reaktív szájfény

Csókra váró ajkak 2021-ben is! A szájfény formulája nemcsak hihetetlenül könnyed, de reagál az ajkak PH-értékére is, így különleges színnel fedi be azokat: az értéktől függően lehet világosrózsaszín, vagy akár élénk pink is! A csillámos részecskéknek köszönhetően meseszép, kristályos ragyogást kölcsönöz az ajkaknak.

GOOD LUCK CHARM az Örömért – ragyogó ajakfény

Intenzíven ragyogó hatást kölcsönöz az ajkaknak, mellyel a look-od középpontjába helyezheted azokat! A benne lévő rózsaolajnak köszönhetően ráadásul ápolja is ajkaidat, arról nem beszélve, hogy a csillámosan áttetsző árnyalatot más színek fölé is használhatod fedésként!

GOOD LUCK CHARM a Boldogságért – púderecset

A boldogság az apróságokban rejlik – akárcsak ennél a púderecsetnél, mely gyönyörű rosegold nyéllel és pink ecsetvéggel gyönyörködteti használóját. Púder állagú sminktermékek felvitelére vagy eldolgozására tökéletes, finom, gyengéd sörtéinek köszönhetően.

GOOD LUCK CHARM a Sikerért – kézápoló duó

Ápolt kezek és gyönyörű körmök – a legjobb kombináció, hogy sikeresen elérhesd az összes célod 2021-ben! A kézápoló duóban található csillámos körömreszelővel és a shea vajat tartalmazó hidratáló kézkrémmel olyan friss és szép lesz a manikűröd, mintha csak most léptél volna ki a szalonból!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6616432378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása