Parfüm Trendek 2021
2021. február 19. írta: persica

Parfüm Trendek 2021

A 4711 Acqua Colonia teljes illatbedobással készül az idei évben :)

Az új év mindig megújulást hoz: fordul a divat iránya, változnak a trendek, és velük együtt új életérzés kerül a középpontba. A parfümházak sem tétlenkednek, újrakomponálják az illatjegyeket és igyekeznek eddig még ismeretlen, különleges kompozíciókat alkotni. Így gazdagodik minden évben az illatok világa, az a változatos, színes forgatag, amiből 2021-ben ismét örömmel választhatunk.

Unisex illatok, pazar választék.

Ahogy a divatban is egyre gyakrabban elmosódnak a nemek közötti határok, úgy örvendenek egyre nagyobb népszerűségnek azok a parfümök, amik nők és férfiak számára egyaránt vonzóak.

A 4711 Acqua Colonia illatcsalád kreatív összetevői, aromaterápiás illatai és csodálatosan természetközeli koncepciója révén méltán nyeri el mindenki tetszését.

Az embert és a természetet hoznák egymáshoz közelebb azok a szenzációs új ötletek és technikai újdonságok, amelyek a parfümkészítést napjainkban meghatározzák. A Living-Technology lehetővé teszi, hogy egy földrajzi hely vagy természeti jelenség illatát tökéletesen utánozzuk, a kémia segítségével emlékeinkben újra felidézzük. Így keletkeznek azok a a különleges, gyakran limitált szériában megjelenő illatcsodák, amik a távoli óceán, a zúgó erdők vagy a havas hegycsúcsok illatát ragadják meg, és így varázsolják őket körénk.  

A 4711 Acqua Colonia Intense Pure Breeze of Himalaya illat a világ egyik legismertebb és legmagasabb pontjára repít el bennünket. A kristálytiszta hegyi levegő illata a határtalan szabadság érzését kelti, a dekoratív üveg pedig égszínkékben ragyog.

Az egészséges táplálkozás nemcsak szépít, de a testet és lelket is felélénkíti. A beauty food, vagyis a szépítő ételek illetve azok hozzávalói a parfümőröket is izgalmas, új kreációk megalkotására inspirálták.

Két ilyen illatból áll a 4711 Acqua Colonia Tea Edition parfümpáros.A zöld tea energetizál, felfrissít és új lendületet ad a hétköznapok kihívásaihoz. A matcha – az egyik legkedveltebb zöldtea levél - pedig az egészséget óvja, napfénnyel tölt el, vitalizál.

Hamarosan még több Beauty Food ihlette illat jelenik meg a 4711 Acqua Colonia illatok között.  

A parfümőrök ismerik a legújabb trendeket, és azokat a parfümkészítés szolgálatába állítják. Olyan fantasztikus illatokat kreálnak, amik felfrissítik a testet, ápolják a lelket, és mindkettőnek új lendületet adnak.

2021 tele van illatos meglepetésekkel, annyi biztos. Nemsokára jelentkezünk az újdonságokkal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3716432490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása