AZ ADIDAS ÉS A LEGO CSOPORT ÚJ KOLLEKCIÓJA
2021. február 26. írta: persica

AZ ADIDAS ÉS A LEGO CSOPORT ÚJ KOLLEKCIÓJA

A LEGO® DOTS® ÉS NINJAGO® JÁTÉKOS HANGULATA TÉGED IS VÁR

A LEGO Csoport és az adidas bejelentette újdonságait, amelyek a közkedvelt játékgyártó cég és vezető ruházati márka együttműködéséből születtek meg. Készülj fel egy vadonatúj ruházati kollekcióra, amelyet a LEGO® DOTS® és a LEGO® NINJAGO klassz színei és designja ihletett! A kollekció március 1-jétől lesz elérhető az adidas Creative Club tagjai számára, március 4-étől pedig világszerte a www.adidas.com/LEGO weboldalán.

A két márka hosszú távú együttműködésének célja, hogy a ruházati termékek, kiegészítők és építőkockák segítségével több jókedvet csempésszenek a gyerekek illetve a felnőttek életébe. Minden az AZX800 cipővel kezdődött 2020 szeptemberében - azóta a rajongók teljesen új módon fejezhetik ki kreativitásukat és a két márka iránti szenvedélyüket. Nemrég egy igazán elbűvölő gyerekruházati- és cipő kollekció jelent meg, amelyen visszaköszöntek az eredeti LEGO színek: a piros, a sárga, a kék és a zöld. A kínálat most két új kollekcióval bővül, amelyeket a DOTS és a NINJAGO ihletett.

Az adidas x LEGO DOTS kollekció a gyerekekben rejlő végtelen kreativitásról szól, amely lehetővé teszi, hogy a színes és mókás minták segítségével fejezzék ki önmagukat, megalkossák saját stílusukat, és megmutassák a világnak, kik ők. A játékos design beindítja a képzelőerőt, és azzal az üzenettel bír, hogy az övék a világ, ők hozzák a szabályokat és olyan színessé tehetik, amennyire csak szeretnék.

Az adidas x LEGO NINJAGO kollekció olyan elemeket is tartalmaz, amellyel nem csupán a klasszikus LEGO NINJAGO világát, de a NINJAGO 10. évfordulóját is ünneplik. A darabokkal a gyerekek akcióba lendülhetnek és a nindzsákhoz hasonlóan, mesteri módon vághatnak bele a kalandba. Az élénk designban megjelenik a NINJAGO elemi ereje, így a kis nindzsák önmaguk lehetnek és nindzsákká válhatnak. Nindzsaképességek tökéletesítése, jó barátságok kialakítása, magabiztosság, hű maradni önmagunkhoz – ezt jelenti nindzsának lenni. A kollekcióban rejlő részletek a tökéletességre való törekvést, a nindzsává válás folyamatát jelképezi, amely támogatja a fiatalokat a saját útjuk megtalálásában.

 

adidas x LEGO DOTS kollekció

TINI

Széldzseki

Pólók

Ruhák logóval

Rövidnadrág

Sportnadrág

Zoknik

Cipők: LEGO SPORT J GIRLS

Fejpánt

Táska

Kapucnis felső

Cipők: FORTARUN LEGO DOTS feketében vagy fehérben

GYEREK

Rövidnadrág és póló szett

Zoknik

Cipők: FORTARUN LEGO DOTS EL K

Mintás pólók

 

adidas x LEGO NINJAGO kollekció

Zöld, narancssárga vagy kék rövidnadrág és póló szett

Zoknik

Cipők: FORTARUN LEGO NINJAGO EL K zöld, piros vagy kék színben

Fekete kapucnis felső

A 10. ÉVFORDULÓ TERMÉKVÁLASZTÉKA

Arany vagy fekete színű nadrág és dzseki szett

Rövidnadrág és póló szett

Zoknik

Cipők: LEGO SPORT J

Fehér póló logóval

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7316439936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása