Irány a Százholdas Pagony az új LEGO® Ideas Micimackó készlettel
2021. március 09. írta: persica

Irány a Százholdas Pagony az új LEGO® Ideas Micimackó készlettel

A LEGO az új LEGO Ideas Micimackó készlettel a festői Százholdas Pagonyba invitálja a Micimackó rajongókat. A méhkassal és méhekkel kiegészített hatalmas tölgyfa, amely alatt központi helyet foglal el Micimackó kuckója, a LEGO építő Ben Alder tervei alapján valósult meg, aki egyben óriási rajongója mind az ikonikus mesefigurának, mind pedig a LEGO kockáknak. A kinyitható ház egy sor bútort és eredeti részletet tartalmaz, mint például Micimackó kakukkos óráját, a vízipóló játék botjait, Tigris szív alakú medálját és természetesen a teli és üres mézes csuprokat is.

A. A. Milne csodálatos meséi Christopher Robin kalandjairól közel egy évszázada minden korosztály szívébe belopják magukat, a tévé- és filmadaptációknak köszönhetően - amelyek valóban életre keltik a karakterek világát - pedig még emlékezetesebbé váltak.

A LEGO rajongó Ben Alder az ötletét a LEGO Ideas keretén belül küldte be, ami a LEGO kezdeményezése, és a rajongók által elképzelt és megszavazott ötleteket valósítja meg. A Ben eredeti tervei alapján elkészített készlet tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy a felnőtt építők kikapcsolódhassanak szabadidejükben és felidézzék fiatalkoruk kedvenc mackójának és barátainak kalandjait.

„Nagyon szeretem Micimackót, ma is emlékszem arra, ahogy a szüleim gyerekkoromban felolvassák nekem. Most ugyanezeket a Micimackó történeteket olvasom a gyerekeimnek, így nem kérdés, hogy közel áll a szívemhez. Azt szerettem volna, ha a készlettel a gyermekeim életre kelthetik a meséket, de soha nem számítottam arra a pozitív reakcióra, ami érkezett” - mondta el Ben Alder a tervezési folyamatról.

Az új készletben megtalálható az öt szereplő minifigurája, mindegyikük a saját ikonikus kiegészítőivel. Micimackó a saját piros lufijával, amivel mézet gyűjthet a méhektől, Malacka a sáljába tekerve, Tigris a batyujával, amivel a Százholdas Pagonyba érkezett, Nyuszi a répákkal, és Füles a levehető masnival a farkán.

További részlet a készletben a tábortűz és a farönk, amin Micimackó üldögélve merenghet a felfedezésre váró dolgain, a bejárati ajtó, amely fölött Mr. Sanders neve olvasható, az aranyos kék bejárati csengő, és végül a Százholdas Pagony felirat, hogy Micimackó biztosan megtalálja az utat hazafelé.

 “A Micimackó egy 95 éves történet, amiért világszerte rajonganak, így nem csoda, hogy Ben terve mindannyiunkat nosztalgiával töltött el. A személyes története - arról, hogy a készletet a családjának tervezte azért, hogy LEGO kockák segítségével eljátszhassák Micimackó történeteit - összehozta a családot, a LEGO kockákat és Micimackót, amit mi is meg akartunk osztani másokkal. Ráadásul egy sor új minifigurát is létrehozhattunk ehhez a LEGO Ideas szetthez. Egyszerűen muszáj volt látnunk, hogy néz ki Micimackó, Tigris, Nyuszi, Malacka minifiguraként, és készíthettünk egy vadonatúj Füles figurát is. A készletnek köszönhetően életre kel a Százholdas Pagony és számtalan apró részlete a Disney és LEGO rajongók nem kis örömére” – tette hozzá Frederico Begher, a LEGO Csoport globális marketingért felelős alelnöke.

A LEGO Ideas® a LEGO kezdeményezése, amely során megvalósulhatnak azok az ötletek, amelyeket a rajongók beküldenek és megszavaznak. A LEGO Ideas Micimackó készlet a LEGO.com weboldalon és a LEGO Store üzleteiben érhető el a LEGO VIP program tagjainak 2021. március 18-tól, mindenki számára pedig 2021. április 1-től.

A LEGO Ideas felületről

LEGO® Ideas lehetőséget ad a rajongóknak, hogy beküldjék saját kockákból álló alkotásukat, és ezáltal lehetőséget kapjanak, hogy LEGO tervezők segítségével megvalósítsák az ötletüket és részesüljenek a profitból.

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található, főbb irodái pedig Enfieldben (USA), Londonban (Egyesült Királyság), Sanghajban (Kína) és Szingapúrban működnek. Az 1932-ben Ole Kirk Kristiansen által alapított, az ikonikus LEGO® építőelemen alapuló vállalat a világ egyik legnagyobb játékgyártója.

A „Csak a legjobb lehet elég jó” szellemében működő vállalat elkötelezett a gyerekek fejlődése iránt; célja a jövő építőinek inspirálása és fejlesztése kreatív játék és tanulás útján. A LEGO® termékek az egész világon kaphatók; választékunkat a www.lego.com/hu-hu oldalon ismerheti meg.

A https://lego.com/hu-hu/aboutus/ oldalon további híreket olvashat a LEGO Csoporttal kapcsolatban, valamint tájékozódhat pénzügyi teljesítményünkről és a felelősségvállalás iránti elkötelezettségünkről.

A LEGO Csoport 2008-ben hozta létre magyarországi gyártó leányvállalatát, a LEGO Manufacturing Kft.-t Nyíregyházán, ahol jelenleg mintegy 2500 dolgozóval állít elő LEGO és DUPLO játékokat. 2014-ben adták át az új, több mint 120 000 m2-es gyárkomplexumot, amelyet azóta folyamatosan fejlesztenek, és ahol többek között LEGO DUPLO, LEGO Classic és LEGO Friends késztermékek készülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr716455584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása