MAX FACTOR a tartós sminkedért!
2021. március 12. írta: persica

MAX FACTOR a tartós sminkedért!

A jelenlegi pandémiás időszakban is fontos, hogy szép, tartós sminkünk legyen. A Max Factor termékei kiválóan alkalmasak olyan smink készítésére, amelyek a védőmaszk alatt is megmaradnak.

Fontos tudnod, hogy a márka nem letörölhetetlenséget ígér!  Apró smink foltok természetesen kerülhetnek a maszkra, de a termékek garantálják a smink minőségét és tartósságát

A Max Factor termékekből hosszan tartó sminket lehet készíteni, ami több óráig a helyén marad, még a maszk alatt is. 

A DM üzleteiben megtalálod az arcbőrödhöz legjobban passzoló púder árnyalatokat, pirosítót, rúzst …

A Facefinity alapozók 5-ről 12 árnyalatra bővültek a DM-ben és akciós áron elérhetőek.

Max Factor Facefinity Highlighter paletta

A Max Factor Facefinity Highlighter visszatükröződő fémes pigmenteket tartalmaz, mellyel gyönyörű metálfényű csillogást és ragyogást biztosít az arcbőrnek. Elérhető: Dm, Rossmann

Max Factor Facefinity Matte bronzosító

A Max Factor Facefinity matt bronzosítójával igazi napcsókolta hatást érhetsz el. A mattító hatású bronzosító púder enyhe barnaságot és finom kontúrokat kölcsönöz az arcbőrnek.

Max Factor Colour Elixir Soft Matte Liquid Lip Colour ajakrúzs

Folyékony, matt hatású ajakrúzs, amelynek minden egyes árnyalata tökéletes fedést és csábító ajkakat biztosít. Matt hatástú, hosszan tartó, egész napos viselet.

Max Factor Lasting Performance alapozó

Max Factor Lasting Performance tartós alapozó. Érintésálló és nyolc órán át tökéletesen az arcbőrön marad. Üde, hibátlan, telt és sima, természetes eredményt biztosít. Selymes formula, mely könnyedén felvihető.

Max Factor Real Brow Duo Kit szemöldök

A Max Factor Real Brow Duo Kit szemöldök palettával elkészítheted tökéletes szemöldököd. A viaszos formula formázza és meghatározza a szemöldök ívét, mely egész nap tart.

Max Factor Divine Lashes szempillaspirál

A Max Factor Divine Lashes szempillaspirál különleges homokóra alakú keféjének köszönhetően intenzív volumenű, fekete pillákat készíthetünk egy pillanat alatt.

Max Factor Colour X-Pert Mini szemhéjfesték paletta

Az Colour X-pert Mini szemhéjfesték palettavál a természetes, nude hatású szemsminktől a füstös szemig bármit elkészíthetsz.

https://www.dm.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6516458640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása