AVON Wild Strawberry Dreams termékcsalád
2021. március 17. írta: persica

AVON Wild Strawberry Dreams termékcsalád

Epres joghurtos kényeztetés

Az eperszezonra még egy kicsit várnunk kell, de az Avon Wild Strawberry Dreams termékcsalád már most a frissen szüretelt eper illatával varázsol el bennünket!

A legújabb kollekció a krémes joghurt finoman édes aromáival és a zamatos eper vidám illatával kényezteti érzékeinket, és pezsdíti fel reggeleinket.

A tápláló testvaj hidratálja, kondicionálja, puhává és selymes tapintásúvá varázsolja bőrünket.

Reggel használjuk a krémes tusfürdőt, amely kíméletesen tisztítja a bőrt, ápolt és puha érzést hagy maga után, este pedig kényeztessük lelkünket a relaxáló habfürdővel, selymesen krémes habjával és mámorító illatával.

Az illatosított testpermet tökéletes kiegészítője a testápoló termékeknek, azonnal felfrissíti és lágy illatot kölcsönöz a bőrünknek, míg a hidratáló folyékony szappan higiénikus pumpás adagolójával ideális konyhai vagy fürdőszobai használatra, mindemellett hatékonyan tisztítja és kondicionálja a kézfejünket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3516467944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása