Újra láthatáron az utazás a LEGO® Art óriási világtérképével
2021. május 31. írta: persica

Újra láthatáron az utazás a LEGO® Art óriási világtérképével

Az utazás szerelmeseit egészen biztosan lenyűgözi majd ez az új különleges LEGO® Art Világtérkép. Az új LEGO Art készlet a LEGO Csoport történelmének eddigi legtöbb, összesen 11695 elemet tartalmazó szettje. A kétdimenziós LEGO lapocskák lehetővé teszik az építők számára, hogy elmerüljenek a Föld lenyűgöző ábrázolásának megépítésében.

Az új LEGO Art Világtérkép többféleképpen újragondolható, így az építők személyisége, illetve utazással kapcsolatos élményei és vágyai is megjeleníthetők. A személyre-szabható, kockából készült gombostűkkel megjelölhetők azok a helyszínek, melyeket már meglátogattunk, vagy kiemelhetők azok, amelyek a bakancslistánkon szerepelnek. Ezzel a kis plusszal egészíthetjük ki az építményünket, mielőtt büszkén kiállítanánk azt.

A készlet építési útmutatója bemutatja, hogyan kapcsolható össze egymással a 40 alaplap, melyek három részre bonthatók, ezáltal három különböző módon rendezhető át az építmény, lehetővé téve, hogy a rajongók kedvenc helye kerüljön a térkép középpontjába.

Az óceánok - a 65 cm magas és 104 cm széles művön - szintén tetszés szerint variálhatók, hogy kifejezzék az építők stílusát: a lapocskák az építési útmutató szerint úgy is elhelyezhetők, hogy visszaadják a tengermélységet, de szabadon, kreatívan átépíthetők, így még több mintázat és motívum alakítható ki.

Az új LEGO Art készlet igazi építési kihívást és kikapcsolódási lehetőséget nyújt a felnőttek és az egész család számára. Építés közben újra átélhetik korábbi élményeiket, vagy akár elkezdhetik tervezni a következő utazást. A szetthez tartozó hanganyaganyagban utazási szakértők beszámolói hallhatók, például Torbjørn C. Pedersen blogger felfedező beszámolója, aki először látogatott el a világ összes országába úgy, hogy egyszer sem szállt repülőgépre. Syazwani Baumgartner blogger pedig arról mesél, milyen tapasztalatokat szerzett bolygónk legeldugottabb pontjain.

Az új szetthez tartozik még egy fotókkal illusztrált instrukciós füzet is, egy fehér kockákból összerakható keret, és két tartóelem, amelyekkel a térkép könnyen kiállítható, majd tetszés szerint újraépíthető.

„Tudjuk, hogy a felnőtt rajongóink szeretnek utazni, sokuknak több mint egy éve mégsem volt rá lehetőségük. Arra gondoltunk, ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy az otthon kényelméből fedezzék fel a világot, lehetővé téve azt, hogy annak meg- és újraépítésével tervezzenek vagy nosztalgiázzanak. Reméljük, hogy a LEGO Art Világtérkép még több kalandra ösztönzi őket, miközben újra visszaidézik a legkedvesebb utazási élményeiket” - mondta Fiorella Groves, a LEGO Art kreatív vezetője.

A LEGO® Art Világtérkép (31203) 2021. június 1-jétől érhető el a LEGO.com weboldalon és a LEGO Store üzleteiben, 2021. augusztus 1-jétől pedig más viszonteladók boltjaiban is beszerezhető.

Még több információ: http://www.lego.com/world-map

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8316578214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása