Mark Oh So Tokyo limitált sminkkollekció az Avontól!
2021. június 20. írta: persica

Mark Oh So Tokyo limitált sminkkollekció az Avontól!

 

Egy izgalmas utazás

Fedezzük fel együtt Tokió színes világát az Avon júliusi újdonságaival!

Most júliusban különleges utazásra invitál minket az AVON, hiszen a Tokió energikus és vibráló atmoszférája ihlette Avon Mark Oh So Tokyo limitált sminkkollekcióval azonnal átjár bennünket Japán izgalmas világa. Fedezzük fel a lehengerlő sminkkollekció különleges darabjait, amelyek felidézik a japán művészetek izgalmas hangulatát és mindannyiunkat kreativitásra és merészségre ösztönöznek.

Az Avon Mark Oh So Tokyo száj- és arcfény könnyű formulákba rejtett színeivel tökéletes trendi monokróm sminkekhez, melyektől csak úgy ragyog majd a megjelenésünk. A merész szemsminkekhez ajánljuk a mágneses Avon Mark Oh So Tokyo metálfényű szemhéjfestéket, melynek formulája összeolvad a por állagú pigmentekkel, így nyújtva tartós hatást. A tökéletes sminkünk alapja az aranyló szemcsékkel gazdagított Avon Mark Oh So Tokyo hidratáló primer, a fényvisszaverő, aranyló szemcséi bőrsimító vászont képeznek. A személyre szabott ragyogásért pedig az Avon Mark Oh So Tokyo ombre pirosító és highlighter felel, a 2 az 1-ben selymes, matt pirosító és a ragyogó highlighter párosa egyedi külsőt kölcsönöz számunkra.

www.avon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3516599424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása