Elég a takargatásból!
2021. június 30. írta: persica

Elég a takargatásból!

Készítsük fel lábainkat a szandálszezonra az Avon újdonságaival

Beköszöntött a nyár, itt az ideje elhagyni a zárt cipőket és elővenni legszebb szandáljainkat és papucsainkat!

Az AVON újdonságaival Te is formába hozhatod lábaidat! Az Avon Footworks legújabb mentás termékcsaládjával gyönyörűvé varázsolhatod lábaidat.

Az energizáló és hűsítő Avon Footworks kollekció mentával teszi ellenállhatatlanná a lábápolást.

A többfunkciós pedikűrkrém természetes hámlasztó anyagokkal kisimítja a durva bőrt és felpuhítja bőrkeményedéseinket. Az élénkítő lábápoló gél XXL tubussal kedveskedik, borsmentaolajjal hűsíti és frissíti fáradt végtagjainkat. Ha extra kényeztetésre vágyunk, a hidratáló és revitalizáló lábszérum a legjobb választás, hiszen a menta, aloe vera és E-vitamin triója hidratáló bombaként hat lábainkra, könnyű állaga gyorsan beszívódik és azonnal selymes érzésért eredményez.  A dezodoráló és frissítő lábspray-t pedig akár egész nap magunknál tarthatjuk, hogy bármikor felpezsdíthesse és revitalizálhassa lábainkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4616609398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása