Women’secret Body Mist Kollekció
2021. július 13. írta: persica

Women’secret Body Mist Kollekció

2021-ben két új csillogó taggal bővül a méltán népszerű Women’secret Body Mist kollekció! 

FOREVER GOLD

Ess szerelembe a Forever Gold passion fruit által meghatározott fejjegyeivel! Az illat szívében a magnólia és a napos jegyek eredetisége kölcsönöz ellenállhatatlan és érzéki jelleget, az alapjegyek közt pedig a karamell és fás esszenciák keltenek különleges, ünnepi hangulatot.

LADY TENDERNESS

A Lady Tenderness ben vidám és egyben eredeti összetevők találkoznak a gourmand jegyekkel A nyitányt az ínycsiklandozó kókusz és a körte határozza meg, majd az illat szívében a jázmin és tonkabab találkozása okoz meglepetést A tökéletes befejezést a vanília és a szantálfa elegáns, lágy és tökéletes koktélja adja. Bármely alkalomhoz pazar kiegészítő 

Az új testpermeteket keresd a Marionnaud és Müller Parfümériákban, a Douglas.hu oldalon, valamint a DM és Rossmann drogériákban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8216626430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása