Nyári trendtippek a Deichmann-tól
2021. július 14. írta: persica

Nyári trendtippek a Deichmann-tól

2021 nyarán a feltűnő dekorelemekkel díszített papucsok és szandálok a trendik. Akár a divatos fehér cipellők mellett tesszük le a voksunkat, akár a lágy pasztellszíneket vagy a színes darabokat részesítjük előnyben, a Deichmann kínálatában mindenki megtalálja a kedvencét. A hippi stílus kedvelőinek örömére batikolt mintás modellekre is lelhetünk az üzletek polcain vagy az online shopban.

A pántos papucs a sláger

A Deichmann nyári kínálatában a papucsoknál a csatok kerülnek fókuszba, legyenek azok szögletesek vagy kerekek, kicsik vagy nagyok, elegáns ezüstben vagy csillogó aranyban pompázók – a wow-hatás garantált, csakúgy, mint az egyéb feltűnő dekorelemekkel díszített daraboknál, ahol kristályok, metál és hologramos applikációk teszik különlegessé a modelleket. A fehér szín a papucsoknál is trendi, de divatosak a pasztellszínek és a klasszikus fekete is jó választás.  

Játékos szandálok

A nyári szandálok több stílusban jelentkeznek. Divatosak a pántos darabok, a fonott, a gyékény vagy a parafa részletekkel díszített platform talpas modellek és a magassarkú szandálok is. Színek tekintetében a fehér az örök kedvenc, viszont az élénk színek vidámságot hoznak a hétköznapokba. A chunky szandálokat se felejtsük el, amelyek egy egyszerű outfitnek is izgalmas pluszt tudnak kölcsönözni! Sötét tónusok, masszív talpak és sarkak, széles barna, fekete és fehér pántok kerülnek előtérbe.

Sportos papucsok

Sportos, laza papucsok is találhatóak a Deichmann kínálatában, amelyeket nem csak a strandon hordhatunk, de remekül passzolnak egy hétköznapi viselethez is.

Ha nyár, akkor színek! A hippi stílus kedvelőinek örömére batikolt mintás sneakerre, papucsra és szandálra is lelhetünk az üzletek polcain vagy az online shopban.

Nyári táskák

Eljött a rattan táskák szezonja! A természet ihlette darabok mellett praktikus választás egy hátizsák vagy egy nagyobb méretű táska, amibe belefér egy palack víz is.

Férfiaknak

A Deichmann nyári kínálatában a férfiak is találnak vagány fűzős és belebújós lábbeliket, valamint kényelmes papucsokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6216627662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása