Mosási kisokos az Amway-től
2021. augusztus 16. írta: persica

Mosási kisokos az Amway-től

Őrizd meg imádott ruháid eredeti állapotát!

Kedvenc ruháink nem csupán tárgyak, történetük van, amiért szívesen felvesszük őket újra és újra. De minél többször viseljük, annál gyakrabban kerülnek a mosógépbe, a nem megfelelő tisztítás pedig hamar károsíthatja az anyagot. Hogy ezt elkerüljük, az Amway összeállította mosási útmutatóját, amit követve megőrizhetjük imádott darabjaink eredeti állapotát!

Bye bye foltok!

Tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy még sosem ejtettél foltot a ruhádon… Nem  megy, ugye? Legyünk bármennyire is precízek és elővigyázatosak, a vacsora nyomai vagy az az egyetlen kocka csoki, amit megeszünk, valahogy mindig a ruhánkon végzik. Nem is beszélve arról, amikor egy szuper szülinapi zsúr után a gyerekek ruháit is tisztává kell varázsolni.

Az egyik legősibb praktika a makacs foltok ellen az azonnali áztatás, ám biztosabb eredményt érhetünk el a speciálisan kifejlesztett folttisztító szerekkel. Az SA8™ PreWash Előmosó spray egyetlen gyors permetezéssel, dörzsölés és áztatás nélkül távolítja el a zsíros foltokat,  amelyeket például a vaj, olaj vagy szószok okoznak. Az illatosított előmosó kifejezetten alkalmas a szennyeződések eltávolítására az inggallérokról és mandzsettákról. Az előkezelés után mehet is a mosógépbe!

Óvd az érzékeny bőrt!

Az előkezelést és szétválogatást követően jön az újabb nagy kérdés: milyen típusú mosószert használjunk? Választhatunk kényes vagy színes ruhákhoz kifejlesztett termékeket, ám ha kisbaba vagy érzékeny bőrű is van a családban, érdemes az ő igényeit figyelembe venni.

Az AMWAY HOME™ SA8™ BABY Lágyító hatású folyékony bébiruha-mosószer koncentrátum hatékonyan távolítja el a legmakacsabb foltokat és a kisbabák által ejtett szennyeződéseket, miközben természetes eredetű összetevőinek köszönhetően gyengéd a bőrhöz. Emellett kíméletesen bánik a színekkel és a textíliákkal is.

Figyelj a mennyiségre!

Bizony az sem mindegy, hogy mekkora adag ruhát teszel a mosógépbe! Túlterhelés esetén nem csupán a gépnek teszel rosszat, de a ruháknak sem lesz elég helyük, hogy mozogjanak, így a foltok sem tűnnek el, és a mosószer sem tud kellőképpen feloldódni. Hogy mekkora a megfelelő mennyiség? Maradjon legalább 10-15 cm távolság a dob teteje és a ruhák közt, így nem lehet baj!

Extra tipp: Ha csak 1-2 felsőt kell azonnal tisztává varázsolnod, ne indítsd el a mosógépet, hiszen azzal csak energiát pazarolsz. Mosd ki inkább kézzel!

Válassz sokoldalú mosószert!

Minden háztartásban szükség van egy olyan mosóporra, ami biztonsággal alkalmazható szinte minden ruhánál. Az SA8™ Premium Mosópor koncentrátum egy igazán sokoldalú csodaszer, hiszen használható fehér, és a legtöbb színes ruhához, bármilyen mosási hőfokon, ráadásul eltűnteti a zsíros és olajos foltokat. Erejét a továbbfejlesztett BIOQUEST FORMULA™ összetételnek, az aktív oxigénnek és a bioenzimeknek köszönheti. Szilikátokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a fém elemek, például a cipzárak rozsdásodását.

Teregess, akár egy profi!

Tudtad, hogy egyes darabokra nem csak mosáskor, de szárításkor is oda kell figyelni?

Bizonyos anyagok, a gyapjú vagy a viszkóz sokkal könnyebben megnyúlnak, ezért ezeket érdemes fektetve szárítani.

A színes ruhákat teregetéskor fordítsd ki, így a nap nem fogja kiszívni a színüket, vagy válassz árnyékos helyet!

Minél jobban kirázod a ruhát, és minél inkább gyűrődésektől mentesen helyezed el a szárítón, annál könnyebb dolgod lesz a vasalásnál.

Csipeszt csak keményebb anyagokon használj, mint a farmer, mivel a finomabb darabokon olyan nyomot hagy, amit a vasaló sem tud eltüntetni.

További információk az www.amway.hu weboldalon találhatók.

Az Amway-ről

A családi tulajdonban álló Amway egy 8,5 milliárd dolláros forgalmú, fogyasztási cikkeket gyártó, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat. Székhelye Adában, az Amerikai Egyesült Államokban található. A vállalat elsődleges célja, hogy hozzásegítse az embereket egy egészségesebb és jobb élet eléréséhez. Az Amway legnépszerűbb márkáit, így a Nutrilite™ vitamin, ásványi anyag- és étrend-kiegészítő termékeket, az ARTISTRY™ bőrápolási termékeket és színes kozmetikumokat, az eSpring™ Víztisztító rendszereket és az XS™ Power Drink italokat kizárólag Amway Üzleti Vállalkozók forgalmazzák. A 2021-es Direct Selling News Global 100 szerint a 2020-as globális értékesítési adatok alapján az Amway a világ legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata. A vállalat éves forgalma a közvetlen értékesítési tevékenység mellett egyéb üzleti műveletekből származik. A vállalattal kapcsolatos hírekért látogasson el a https://news.amway.hu// oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5316662200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása