BVLGARI ALLEGRA
2021. augusztus 30. írta: persica

BVLGARI ALLEGRA

Bemutatkozik a BVLGARI legújabb innovatív, prémium illatcsaládja, a BVLGARI Allegra, amely elhozza és egyesíti az olasz életstílus színes, magasan szárnyaló érzelmeit és az olasz nők egyedi sikkjét egyetlen innovatív utazásban. 

Az 5 izgalmas Eau De Parfum-öt és az azt kiegészítő, 5 Magnifying esszenciát tartalmazó BVLGARI Allegra családdal a saját, személyes illatunk alkothatjuk meg, aminek segítségével első kézből tapasztalhatjuk meg, mennyire szenvedélyesen élik az olaszok az életet. Ezzel egy olyan utánozhatatlan parfümöt kaphatunk, amely legalább olyan egyedi és bátor, mint a BVLGARI maga.

A BVLGARI számára exkluzív akkordokat kifejlesztő mesterparfümőr, Jacques Cavallier, olyan nyersanyagok finomításával hozott létre testreszabott illatokat, amelyeket a természet egyedi drágaköveinek tekintünk. A természet szikrázó kincseit sugározza minden BVLGARI Allegra illat és Magnifying esszencia, melyek intenzív érzelmeket szabadítanak fel, ugyanazt a varázslatos örömet kínálva a nőknek, mint amit a legvarázslatosabb ékszerek láttán éreznek.
 

Először válasszunk egyet a kollekció 5 db Eau de Parfum-je közül. Olaszország ragyogó életerejével átitatott illatok az olaszok végtelen energiája előtt tisztelegnek. Minden illat egy-egy ellenállhatatlanul olasz életérzést idéz fel: a Földközi-tenger felett ragyogó napsütést (Rive Solare), az olasz szerelem izgalmát (Fiori D’Amore), az olasz édességek nyugtató kényeztetését (Dolce Estasi), egy római napnyugtát követően elfogyasztott aperitif vidám pillanatait (Rock ’N’ Rome) és a szemkápráztató velencei fesztivál hangulatát (Fantasia Veneta).

A BVLGARI Allegra illatcsalád kizárólag a Douglas Parfümériában és online lesz elérhető a http://douglas.hu weboldalon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1616675216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása