Az AVON immár 135 éve a nők támogatója
2021. szeptember 27. írta: persica

Az AVON immár 135 éve a nők támogatója

Szülinapját ünnepli a nagymúltú vállalat

Mennyi kellemes emlék, mennyi forradalmi újítás és mennyi megváltoztatott élet! Az AVON, amely az elmúlt évek során tevékenységével megváltoztatta nők millióinak életét, miközben innovációival nagy hatást gyakorolt a szépségipar alakulására is, idén ünnepli 135. születésnapját. A nagymúltú vállalat fennállásának 135. évfordulóján a nők és a szépség erejét ünnepelve, büszkén emlékszik vissza eredményeire, miközben elszántan tekint a jövőbe, amelyben folytatja elkötelezett munkáját és küldetését, hogy jobb világot teremtsen a nők és ez által mindenki számára. 

135 éves történelme során az AVON folyamatosan fejlődött és napjainkra számos, a világ és a szépségipar alakulására egyaránt nagy hatást gyakorló lépéseket tett, jelentős felfedezésekkel és eredményekkel büszkélkedhet. Az AVON világszerte minden másodpercben 3 rúzst értékesít és másodpercenként 7 üveg parfümöt ad el, amely meghaladja bármely más márka teljesítményét. A lenyűgöző értékesítési számok mellett azonban meghatározó szerepét nem csupán az elmúlt három évben megszerzett több mint 300 termékdíj, hanem az évek során elért úttörő tudományos felfedezései is bizonyítják. Napjainkra a vállalat több mint 1000 szabadalmat tudhat magáénak és számos tudományos felfedezést is elért, amelyek alapjaiban változtatták meg a szépségipar fejlődését.

Az AVON kutatási és fejlesztési csapata már az 1980-as években azon dolgozott, hogy olyan áttörő termékeket alkosson, amelyek örökre megváltoztatják a bőrápolást. 1986-ban az AVON volt az első olyan szépségápolási vállalat, amely stabilizált retinolt alkalmazott, hat évvel később az Anew termékcsalád megalkotásával bevezette az AHA, azaz az alfa-hidroxi-sav technológiát a piacra, 1996-ban pedig felfedezte hogyan tudja megőrizni a kozmetikumokban alkalmazott C-vitamin stabilitását annak érdekében, hogy az első csepptől az utolsóig ugyanolyan hatékony maradjon. Felismerve, hogy a nők az öregedésgátlás tekintetében egyre jobb és egyre gyorsabb eredményekre vágynak, 2009-ben az AVON szakemberei megalkották az első injektálható minőségű hialuronsavas szérumot, majd 2020-ban ismét áttörő eredményt érve el az öregedésgátlás területén, feltalálták az Avon Protinol ™ technológiát, amely szabadalommal a vállalat ezüst díjat zsebelhetett be bőrápolás kategóriában az Edison Award-on, amely a világ leginnovatívabb új termékeit, szolgáltatásait és üzleti vezetőit díjazza.  

 Az AVON születésnapja alkalmából az évek során elért áttörő eredményeit és felfedezéseit egy új Protinollal ™ dúsított Anew szérum kifejlesztésével és piacra dobásával ünnepli, amellyel látványos eredményeket érhetünk el a bőröregedés elleni harcunkban. Az új Avon regeneráló szérum Protinollal ™ segít 2 kollagéntípus termelődését serkenteni, valamint  niacinamid tartalma által hozzájárul a bőrsejtek megújulási folyamatainak támogatásához, így akár 7 nap alatt segíthet felvenni a harcot a bőröregedés 7 jelével szemben. Rendszeres használata mellett ráncaink mélysége csökkenhet, bőrünket teltebbnek, tömörebbnek érezhetjük, felszíne simábbá, selymesebbá válhat. Pórusaink mérete látványosan csökkenhet, bőrünk rugalmasabbá, kontúrjaink feszesebbé válhatnak, melyek következtében ragyogóbbnak, üdébbnek láthatjuk arcunkat.

Az elmúlt 135 évben a szépségipart meghatározó fejlesztések és piaci eredmények mellett az AVON, a nőkért folytatott küzdelmével is beírta magát a történelembe. A nők vállalataként ismert cég elkötelezetten dolgozik azon, hogy támogassa és segítse nők millióit világszerte, így téve jobbá életüket. Figyelemreméltó tény, hogy a vállalat tudósainak 70%-a nő, de jelentős adományokat is nyújt a nőket érintő ügyek támogatására. A vállalat 135. évfordulójának apropóján 1,35 millió dollárt ajánl fel világszinten a mellrák elleni közdelem és a nemi megkülönböztetésen alapuló erőszak elleni fellépés támogatására, amely hozzáadódik az AVON és az AVON Alapítvány által az évek során összegyűjtött és adományozott 1,1 milliárd dollárhoz. Ezen felül, a vállalat az elmúlt évtizedben minden évben 10 millió dollárt adományozott jótékonysági szervezeteknek világszerte, és több mint 9,3 millió dollár értékben támogatott oktatási ösztöndíjakat is.

"1886 óta gondolkodunk másoktól eltérően a szépségápolásról, amivel napjainkra elértük, hogy egyetlen úttörő üzletasszonytól egy ötmillió főt számláló Tanácsadói hálózatot alakítsunk ki, akik a saját elképzelésük és feltételeik szerint dolgoznak, tanulnak és biztosítanak megélhetést önmaguk és családjuk számára. Az évek alatt kutatóink alázatos munkájával áttörő felfedezéseket tettünk, társadalmi felelősségvállalási programjaink során pedig több mint 16,4 millió mellrákszűrést finanszíroztunk, és 14 millió nőnek segítettünk a családon belüli erőszak elleni küzdelemben. Ez viszont számunkra még csupán a kezdet, hiszen a következő 135 évben és azon túl is folytatjuk nők millióinak a támogatását!”– nyilatkozta Angela Cretu, az AVON vezérigazgatója. 

Az AVON-ról 

Az Avon már 135 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több, mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására. Tudj meg többet az Avon-ról és termékeiről a www.avonworldwide.com vagy az avon.hu honlapokon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6916702136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása