Mellesleg az én ügyem is
2021. szeptember 27. írta: persica

Mellesleg az én ügyem is

Élő közvetítésű, ingyenes, online kerekasztal-beszélgetés ízig-vérig mai nőkkel

Mellrák? Beszéljünk róla! #LetsTalkAboutBreastBaby

A mellrákról sok szó esik napjainkban, valahogy azonban a legtöbb nő mégis távolinak érzi a témát – pedig amilyen tudatosan éljük az életünket más területeken, mellünk egészségére legalább annyi figyelmet kellene fordítanunk. A mellrák hónaphoz kapcsolódóan az AVON ezért egy rendhagyó, mindenki számára ingyenesen elérhető, online, élőben közvetített eseményre várja az érdeklődőket, 2021. szeptember 28-án 17 órakor.

Az online, élő közvetítésű kerekasztal-beszélgetésen három ismert, ízig-vérig mai nő vesz részt, akik valamilyen formában kapcsolatba kerültek a betegséggel, így más-más szemszögből közelítik meg a témát. Személyes történeteik megosztásával, illetve egy orvosszakértő részvételével szeretnénk erre, a minden 10. nőt érintő betegségre felhívni a figyelmet.

Bajkó Barbara, az Élet Dió után oldal alapítója sikeresen megküzdött a mellrákkal és hősies küzdelmét megosztotta a világgal Instagram oldalán, mivel a rák még mindig tabu téma Magyarországon és szeretné ezt a falat némiképp ledönteni. Túróczi Réka, az Irunmom blog futónője óriási lépést tett a megelőzés érdekében. Miután megtudta, hogy édesanyjától örökölte a nőgyógyászati rákokért felelős génmutációt, így igen magas az esélye, hogy kialakuljon nála a mellrák, úgy határozott, megelőzi a betegség kialakulását, ezért kétoldali masztektómiának, melleltávolító műtétnek vetette alá magát. Molnár Viola Anna, digitális tartalomkészítőként szívügyének tartja, hogy kiálljon a társadalom egészét érintő témák mellett. Vió 29 éves korában talált mellében egy csomót – ami szerencsére jóindulatúnak bizonyult – de azóta nagyon komolyan veszi a betegséget és fontosnak tartja, hogy évről évre felhívja a nők figyelmét a mellrákszűrések fontosságára. A beszélgetésben részt vesz továbbá Dr. Drajkó Veronika, az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány elnöke is, aki szakmai oldalról közelíti meg a témát. Az izgalmas beszélgetést Szabados Ágnes vezeti.

Az esemény célja, hogy a résztvevők közreműködésével, személyes történeteik és egyéni látásmódjuk által minél több nő figyelmét felhívja a betegségre. A kerekasztal-beszélgetés mindenki számára ingyenesen elérhető, amelyet az AVON Youtube csatornáján élőben közvetít a vállalat.

További részletekért csatlakozz az eseményhez az alábbi link segítségével: https://fb.me/e/11PZRUeaV

Csatlakozz Te is és beszéljünk róla! Döntsük le együtt a mellrákot körülvevő falakat és indítsunk közösen párbeszédet ezzel kapcsolatban a nők között! 

Az AVON-ról

Az Avon már 135 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több, mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására. Tudj meg többet az Avon-ról és termékeiről a www.avonworldwide.com vagy az avon.hu honlapokon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3016702100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása