BVLGARI MAN TERRAE ESSENCE
2021. szeptember 28. írta: persica

BVLGARI MAN TERRAE ESSENCE

BEMUTATKOZIK A BVLGARI MAN KOLLEKCIÓ LEGÚJABB ILLATA A FÖLD ESSZENCIÁJA

A BVLGARI Man Terrae Essence a Föld nagyszerűségét ünnepli és a termőföld iránti őszinte csodálatot örökíti meg.

A termékeny toszkán talaj ikonikus gazdagsága, amely a valódi örömöket szimbolizálja, adta az inspirációt a BVLGARI Man Kollekció legújabb tagjának megalkotásához. 

A természet életereje keresztül halad a végtelen tájon, amelyet annak dombjai és ciprusfái, virágai és földjei fejeznek ki a legjobban. Ez egy olyan erő, amely beépül a régió emblematikus színeibe és illatába.

Az új illat a föld éltető erejét testesíti meg ebben a fás-vetiver eau de parfum-ben, amely olyan, akár a megművelt föld: puha, melengető, gazdag és élettel teli.

HITELESSÉGEN ALAPULVA

A „Terrae” szó latin eredetű, jelentése “a földről származó”. Ez a szó minden férfi legőszintébb személyazonosságának alapja. A termékeny földhöz való kötődés intim és ösztönös, az ókortól napjainkig egy töretlenül fennálló kapcsolat természet és ember között. Megérinthetjük, érezhetjük az illatát, megművelhetjük, így az

olyan alapanyagokat és kincseket képes adni, melyek az életet jelentik számunkra.

Ez a szépség, a kreativitás és a bőség forrása, amely az idő előrehaladtával képes folyamatosan megújulni.

A modern ember megtanulta a saját igényeire formálni a természet adományait, inspirációt meríteni a föld lenyűgöző szépségéből és a nyersanyagokat fantasztikus alkotásokká formálni.

A BVLGARI Man Terrae Essence újra összekapcsol bennünket a legigazibb, legmélyebb értékeinkkel, visszahozva a leghitelesebb énünkhöz: az élet vitalitásához, azokhoz az ösztönökhöz, amelyek segítik az emberiséget abban, hogy ki tudjon bontakozni. Az illat segít visszatekinteni az eredetünkre, és arra ösztönöz bennünket, hogy fedezzük fel mindazt a gazdagságot, ami a lábunk alatt rejtőzik.

AZ ILLAT EGY FÁS-VETIVER KOMPOZÍCIÓ

A föld gazdagsága kifogástalanul került megörökítésre egy modern, elegáns és letisztult fás-vetiver illat személyében. Kivételes alapanyagok felhasználásával, Alberto Morillas parfümőr egy rendkívül ragyogó és gyönyörű illatkompozíciót alkotott.

Az illat a kifújás után egy napsütötte, olasz tájat idéz, citrus ligetekkel és aranyló kilátással. Amint előbukkannak a szívjegyek, két különböző fajtájú vetiver példátlan kombinációjára derül fény, amely az illat nyers intenzitását adja.

Az elsőt, a jávai vetivert, erőteljes, füstös akkordok jellemzik. A másik, a Haitiból származó vetiver olyan, akár egy napsütéses őszi erdő, tele kontrasztos hangokkal: földes és bársonyos, érdes és puha.

Végül az illat a kizárólag a BVLGARI számára kifejlesztett Terrae akkorddal zárul, amely így egyedi lenyomatát hagyja a parfümön.

Melengető és férfias, a BVLGARI Man Terrae Essence a föld termékenységét és a természet nagylelkűségét ragadja meg egyetlen, különleges alkotásban. 

FEJJEGY: NAPCSÓKOLTA CITRUSOK PIKÁNS, FRISS ÉS ZÖLD CITROM ESSZENCIA KALAMONDIN AKKORD

SZÍVJEGY: KORTÁRS GYÖKEREK FÁS, FÜSTÖS, VIRÁGOS VETIVER ESSZENCIA DUÓ NŐSZIROM KIVONAT

ALAPJEGY: NYERS, GAZDAG FÖLDIESSÉG BŐR HATÁSÚ, FÖLDIES, GYANTA JELLEGŰ TERRAE AKKORD STYRAX ESSZENCIA 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6416702536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása