PHANTOM
2021. október 05. írta: persica

PHANTOM

A Paco Rabanne új férfiillata

Paco Rabanne: A jövő kovácsa 1996-óta

“Extrém tapasztalatok szerzésével gondolkodásmódokat változtathatunk meg.” - Paco Rabanne, 1967 

Lépj be a Paco Galaxisba és csatlakozz az intergalaktikus partihoz, ahová mindenki meghívót kapott. Itt az lehetsz, aki csak lenni akarsz. Mindegy mi a neved, és mindegy melyik bolygóról érkeztél.

A legkellemesebb parfüm a világon. Egy futurisztikus aromás illat, mely a citrom energikus zöld villanását ellenállhatatlan, krémes levendulával keveri.

Az első illat, melyet mesterséges intelligencia segítségével készítettek.

A valaha volt legformabontóbb design az iparban és az első digitálisan összekapcsolható parfüm. Érintsd a telefonod az üveg tetejéhez, és ismerkedj meg legújabb kísérőddel.

Arra szólít fel, hogy hagyd el a megszokottat és ünnepeld az életet.

A mottó #daretobedifferent (#merjmáslenni) tökéletes megtestesítője.

1000% boldogság. 1000% Paco Rabanne.

PHANTOM, több mint illat: ismerd meg a Paco Galaxist

A Paco Rabanne mindig is a jövőről szólt, mióta a divatház 1966-ban bemutatta az űrutazás korabeli ruháit földönkívüli szépségek számára. Vágy egy olyan boldog világ után, melyben mindenki magabiztos és szexi. A másság ünneplése. Szabadság az önazonosságra.

A díjnyertes Antoine Bardou Jacquet által rendezett elragadó új kampányfilmmel a márka még egy lépést tesz előre és feltalálja a holnap bulijait. Csatlakozz a Paco hőshöz (David Trulik) és társához, a Phantom-hoz, ahogy egy menő retro-futurisztikus univerzumban összefutnak a csodás, bolygónkívüli hősnővel (Kris Grikaite).  1982-ben vagy 2062-ben vagyunk? A Paco Galaxis mind a pop kultúrából mind a sci-fi klasszikusokból merít ihletet.

A díszlet: egy földönkívüli fényben fürdő, a Palm Springs-i sikkes modernista építészet által inspirált ház. A jelenet: egy elegáns, tudattágító buli, ahol hybrid, érzéki lények táncolnak, ünnepelnek, flörtölnek és szeretnek szabadon. A zene: “You Make Me Feel (Mighty Real)”, a kultikus hetvenes évek énekes-dalszövegírójának, Sylvesternek üdvözült himnusza az integrációról. A klasszikus dalt a hiper menő duó, 2 Many DJs gondolta újra egy földöntúli remixben.

Az intergalaktikus személyzet Paco Rabanne ruháit hordja, melyek vagy az archívumból, vagy Julien Dossena (2013-óta a Paco Rabanne művészeti igazgatója) népszerű kollekcióiból származnak. A Paco Galaxisban látható hihetetlen, félig emberi félig űrlény 3D-s arcokat Isamaya Ffrench sminkmester készítette. A briliáns Central St. Martins diplomás sminkmester folyamatosan feszegeti a szépség határait és radikális elképzeléseivel újradefiniálja az inkluzivitást.

A Paco Rabanne összehozta a legmenőbb tehetségeket, hogy a parfümkészítés történetében valaha volt legpompásabb történetet mesélje el.

PHANTOM. Az új, szépségen túli világ illata, ahol a boldogság növeli a szexepilt, a magabiztosságot és az energiát. Igazán. Mert a Paco Rabanne számára a jövő nem csak tündérmese. Hanem maga a jelen.

A FÓKUSZBAN

Mesterséges Intelligencia + Emberi érzelmek = Fokozott Kreativitás

Paco Rabanne csapata az International Flavors and Fragrances (IFF) parfümkészítőivel, kutatóival és technikusaival készítette a PHANTOM-ot, a cég csúcsteljesítményű Fokozott Kreativitás folyamatát használva.

Mi a Fokozott Kreativitás?

A PHANTOM-ban a parfümkészítés minden részlete újra lett gondolva az IFF által kifejlesztett új-generációs technológiák segítségével. Neurotudományoknak, algoritmikus szerszámoknak és mesterséges intelligenciának köszönhetően a parfümkészítőink képesek voltak a művészi határok feszegetésére.

Hogyan használják az neurotudományokat a parfümkészítésben?

Az IFF Science of Wellness™ (A jólét tudománya) nevű programja mesterséges intelligenciát neurotudományos megközelítésekkel kombinál, mely így lehetővé teszi számunkra, hogy megmérjük bizonyos hozzávalók, és bizonyos hozzávalók keverékének az érzelmi előnyeit.  Meg tudjuk határozni az agy mely része aktiválódik, mikor megérzed az egyes hozzávalók illatát.

Tiszta Paco, ugye? Tiszta Paco Rabanne.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8316709456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása