essence újdonságok ajakra, szempillákra!
2021. november 02. írta: persica

essence újdonságok ajakra, szempillákra!

"a bőr az első, a smink a második"

Az essence újrafogalmazta az összes meglévő kedvenc termékét, hogy vegánok legyenek. Természetesen minden termékük még mindig állatkísérlet mentes – mint, ahogy az essence-nél mindig is az volt.

Számos új termék is megfelel az alábbi mottónak "a bőr az első, a smink a második". A hangsúly a tiszta szépségen van és a termékek adta gondoskodáson - érezzük magunkat igazán jól, legyünk szépek és kényeztessük bőrünket értékes összetevőkkel. Az eredmény: egy természetesen sugárzó arcbőr, amely tökéletes alapot biztosít a természetes, ragyogó megjelenéshez.

Újdonságok:

what the fake! EXTREME PLUMPING AJAKFELTÖLTŐ

Nem a félénk természetűeknek! What the fake! Az EXTRÉM PLUMPING AJAKFELTÖLTŐ az új titkos fegyver a láthatóan teltebb ajkakért - még intenzívebb hatása van, mint a what the fake! PLUMPING AJAKFELTÖLTŐNEK, amely már elérhető az alap termékkínálatunkban. A 0,3% chili kivonatnak (kapszaicin) köszönhetően ez az extrém változat extra forró bizsergő érzést kelt az ajkakon. A hialuronsav és az E-vitamin táplálja az ajkakat, hogy szuper simák legyenek. A formula alkoholtól, szilikontól és olajtól mentes, valamint reagál az ajkak természetes pH-értékére – ez fokozza a természetes ajakszínt és enyhe színező hatást biztosít. Egy fogyasztói teszt során az alanyok 94%-a megerősítette az ajakfeltöltő dúsító hatását és több mint 92% igazolta, hogy teltebbnek látszanak használat után az ajkak.

DOUBLE TROUBLE SZEMPILLASPIRÁL

Megduplázva: az új, innovatív, szuper merész dizájnú DOUBLE TROUBLE szempillaspirál egy termékben kínálja mind azt, amit a szépség szerelmesei keresnek egy szempillaspirálban. Mert néha, ha egy szempillaspirál nem elég - akkor kell egy új változat, a DOUBLE TROUBLE Hybrid Szempillaspirál. Az innovatív 2 az 1-ben kefének kétféle vége van: egy elasztomer vég az extra dússágért és a lenyűgöző megjelenésért, és egy rost vég a tökéletes kidolgozáshoz és a göndörítéshez. Nem számít, hogy természetes stílus, vagy természetfeletti wow hatás: készen állsz az álom megjelenésre? Szemészetileg tesztelt.

Lash PRINCESS göndörítő és dúsító szempillaspirál

Üdvözlünk a családban: a Lash PRINCESS göndörítő és dúsító szempillaspirál a legújabb darabja a népszerű szempillaspirál családnak, igazán figyelemfelkeltő egyedi dizájnjával és bájos rózsaszín színével. Az igazi fénypontja pedig a mogyoró alakú kefe. A mogyoró alakjához hasonlóan a rostkefe középen keskeny és a végeinél szélesebb. Ez, és az extra textúra biztosítja a tökéletes szempillákat a szem külső és belső sarkaiban, valamint még teljesebbé teszi a megjelenést - a tökéletes göndörségért és a fantasztikus dússágért.

Fotó: saját (PR)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9016742894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása