Safety first! Ragyogj a CATRICE beautyval!
2021. november 02. írta: persica

Safety first! Ragyogj a CATRICE beautyval!

Maradj biztonságban és egészségesen!

Maradj biztonságban és egészségesen! Soha nem volt még ezeknek nagyobb jelentősége az egész világon. Vágyunk az érzelmi és fizikai jóllétre, a biztonságra, a kikapcsolódási lehetőségekre és a boldogság pillanataira egy folyamatosan változó világban. És ez az élet minden területére vonatkozik.

A CATRICE egy kis örömet szeretne szerezni a 2021-es őszi/téli újdonságaival, és megosztani veletek a smink iránti szenvedélyüket. Azt szeretnék, hogy mindezt teljesen "gondtalan" módon tehesd, mert a tudatos szemléletre, hogy foglalkozzunk a bolygónkkal a fogyasztóknak is egyre inkább szüksége van. A CATRICE úgy véli, hogy minden szépségkedvelő számára hozzáférhetőek és megfizethetőek kell legyenek a fenntarthatóbb kozmetikai termékek. Termékfejlesztésük ezért a "Megfizethető fenntarthatóság" elvén alapul.

Mint mindig, az innovatív és izgalmas új kollekciónk ezúttal is összhangban van a legújabb trendekkel:

A Safety First a biztonság, az egészség és a megbízhatóság iránti jelentősen megnövekedett igényt jelenti. Ez a trend a megbízható termékekről szól, amelyek gondtalan, biztonságos szépségélményt és eredményt adnak nekünk - és visszaadnak egy kis kontrollérzetet.

Az arcmaszkok gyakori használata a napi bőrápolási rutinunk változásait is előidézi. A The Power Of Skincare trend szerinti új termékeink támogatják bőrünk egészségét, ápolását és védelmét – és megfelelnek a különböző bőrtípusoknak.

A Happy At Home trend mindenekelőtt egy dologra összpontosít: Önmagunkra – és arra, hogy a jóllét oázisát hozzuk létre minden élethelyzetben a saját otthonunkban, a négy fal között. Egy kis me-time, self-care rituálék és otthonunk rendszeresen egy kis szépségszalonná alakul át, amely megadja a lehetőséget, hogy pihenjünk és ápoljuk a mentális egészségünket.

LASH:CHANGER DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL + LASH:CHANGER VÍZÁLLÓ DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL

A név mindent elmond: Ez a szempillaspirál teljesen új szintre emeli a "lash game"-t – mert mindent egyesít, ami egy tökéletes szemsminkhez szükséges. Textúrája mély fekete, és könnyen alkalmazható a kúp alakú rostkefének köszönhetően. Az eredmény: Szenzációs legyezőhatás, extra dús és tökéletesen elválasztott szempillák, csomósodás nélkül. A szempillákat ápolja is? Persze, hogy igen, mivel a tápláló vegán textúra hialuronsavat is tartalmaz. A formula parfümtől, mikroplasztikoktól, szilikontól és parabénektől mentes. Nem vízálló és vízálló változatban is kapható, utóbbi különösen könnyen eltávolítható. Egy igazi szempilla átváltoztató!

Maradj biztonságban – ez vonatkozik a közelgő 2021-es őszi/téli szezonra is! A biztonság és az egészség fontosabb, mint valaha, és ez tükröződik a mindennapi szépségápolási rutinunkban is. Ebben a trendkiadásban szereplő termékek a válogatott összetevőket, kiváló minőséggel és teljesítménnyel kombinálják. Az egésznapos szuper megjelenésért!

LIQUID LINER SENSITIVE folyékony szemhéjtus

Érzékeny szemek, de a szemhéjtus elengedhetetlen a kifejező szemsminkhez? A vegán Liquid Liner Sensitive szemhéjtussal semmi sem állhat a tusvonalad útjába. Mélyfekete, maszatálló, precíziós hegye van, és az érzékeny szeműek és a kontaktlencse viselők számára is alkalmas. Az illatmentes textúrát pedig szemészetileg is tesztelték. Tökéletes párja a Glam & Doll Sensitive dúsító szempillaspirálnak!

20H ULTRA PRECISION VÍZÁLLÓ GÉL SZEMCERUZA

Viszlát, 18h Colour & Contour szemceruza! Hello, 20h Ultra Precision Vízálló Gél Szemceruza! A 2 mm-es csavarható hegy a szemceruza szuper pontos alkalmazását teszi lehetővé. A lágy, vízálló gél textúra intenzív színt ad a szemnek és a smink akár 20 órán át is tart. Legyen szó mélyfeketéről, melegbarnáról vagy sugárzó kékről – összesen nyolc árnyalatban kapható, a szemceruza tökéletes árnyalatot biztosít minden szemszínhez.

GLAM & DOLL SENSITIVE DÚSÍTÓ SZEMPILLASPIRÁL

Ha érzékeny szeme van, tudja, hogy a tökéletes szempillaspirál megtalálása nem könnyű. A Glam & Doll család legújabb tagja tökéletes partner az érzékeny szeműek és kontaktlencse viselők számára. A vegán Sensitive dúsító szempillaspirál precíziós elasztomer kefével a CATRICE Clean Beauty szabványnak megfelelően lett kifejlesztve, illatmentes textúrával rendelkezik, és szemészetileg tesztelt. Ultrafekete textúrájának köszönhetően kifejező megjelenést hoz létre különleges eye-opening efekttel. A nyílt tekintetért, és a sugárzó, teljesen gondtalan megjelenésért!

ULTIMATE CAMOUFLAGE KRÉM

Jó hír a népszerű kamuflázs krém rajongók számára: Az új kiadás továbbfejlesztett textúrával és modern, lila designnal rendelkezik. Természetesen a teljesítmény továbbra is kiemelkedő! A korrektor nagyon magas fedést tesz lehetővé, tartós, nem kenődik el, és igazi csodafegyver, amikor a bőr szennyeződéseinek és a bőrpír elrejtéséről van szó. Nem komedogén. Az Ultimate Camouflage krém összesen három árnyalatban kapható.

ALL MATT SHINE CONTROL ALAPOZÓ

Még jobb teljesítmény, új árnyalatok, modern design – mindez a népszerű All Matt Plus Shine Control Alapozó új kiadása! A vegán alapozó továbbfejlesztett, különösen bőrbarát textúrája nem tartalmaz ásványi olajokat, mikroplasztikokat parabéneket, valamint mentes az olajtól és az alkoholtól. Ezért ideális zsíros és szennyeződésre hajlamos bőr számára is. Amellett, hogy akár 18 órán át is tart, a mattító alapozó elkenődésmentes is. Az E-vitamin védi a bőrt a szabad gyököktől, az Evermat TM pedig hosszantartó, lágy matt felületet biztosít. A továbbfejlesztett csomagolás is lenyűgöző: Az új pumpa lehetővé teszi az alapozó jobb adagolását, a kupak pedig újrahasznosított műanyagból készült. Az All Matt Shine Control Alapozó összesen 4 árnyalatban érhető el.

NAIL REPAIR ERŐSÍTŐ ÉS BARÁZDAKITÖLTŐ KÖRÖMLAKK

Tökéletesített és megerősített körmök egyben – nem probléma az új és innovatív Nail Repair erősítő és barázdakitöltő körömlakkal. A glikolsavval és a trendi yuzu magolaj összetevővel ellátott formula segít megerősíteni a körmöket, megbízhatóan védi a külső hatásoktól, valamint ápoltnak és fiatalítottnak tűnik általa.

A körömlakk vegán textúrája gyorsan szárad, és univerzális nude árnyalatával természetes megjelenést kölcsönöz a körmöknek. A formula mikroplasztikoktól, parfümtől és alkoholtól mentes.

NAIL WHITENING ALAPLAKK

A C-vitamin és az apró lila pigmentek a körömápolási rutinod egy új, alapvető tagjává teszik ezt a vegán alaplakkot. A formula láthatóan fényesíti a körmöket. Ezenkívül az átlátszó, gyorsan száradó alaplakk segít kiegyenlíteni az elszíneződéseket, és tökéletesen előkészíti a körmöket a színes körömlakkhoz. A termék nem tartalmaz mikroplasztikokat, alkoholt vagy parfümöt.

PEPPERMINT BERRY GLOW AJAKBALZSAM

Ajakbalzsam kettős wow hatással: Ez nem csak egyesíti a színezést és az ápolást az ajkakon, hanem abszolút szemet gyönyörködtető is! Az áfonya, málna, feketeribizli és borsmenta olajoknak és tápláló viaszoknak köszönhetően a balzsam garantálja a puha, ragyogó ajkakat. Már egy használat után reagál az ajkak pH-értékére, lágyan fedve és egyedi rózsaszínre festve őket.

Fényes, bogyósgyümölcs színű csomagolása és a belsejében lévő jégkék is jól kiemeli a bogyók és a borsmenta különleges kapcsolatát – és biztosan nyári hangulatba hoz minket.

VOLUMIZING EXTREME AJAKDÚSÍTÓ

Mindig van ok a mosolyra! És az új Volumizing Extreme Ajakdúsítóval van még egy! A chili és a gyömbér összetevőknek köszönhetően ez az új ajakdúsító egyedülálló előnyt kínál: Látható fogfehérítés a még fényesebb mosolyért. Hogyan működik? A halványkék és ezüst csillámló részecskék az áttetsző textúrában tükrözik a fényt az ajkakon a látható fogfehérítő hatásért. A mentol és a friss borsmenta illata bizsergő érzést kelt az ajkakon, és biztosítja a népszerű dúsító hatást. 3... 2... 1... mosolyogj!

MORE THAN NUDE TRANSLUCENT EFFECT KÖRÖMLAKK

Rajongója vagy a CATRICE More Than Nude körömlakkoknak? Akkor készülj fel mert új tagok érkeznek a termékcsaládba - a vegán More Than Nude Translucent Effect körömlakkok. A többdimenziós, lágy gyöngyök modern, áttetsző hatást keltenek a körmökön, és kifinomult, elegáns megjelenést kölcsönöznek nekik a mindennapi viselethez.

Három egyedi, gyorsan száradó és tartós színben kapható, amelyek minden bőrtónushoz passzolnak: jeges fehér, lágy nude és csillogó rózsaszín. A körömlakk mikroplasztikoktól, alkoholtól és parfümtől mentes.

HOLIDAY SKIN LUMINOUS BRONZOSÍTÓ

Hosszabbítsd meg a nyári barnaságot! Lágy kontúrok létrehozása, vagy a fáradt arcbőr újjáélesztése? A megoldás - a Holiday Skin Luminous bronzosító. A selymes, vízálló púder lágy, ragyogó barnaságot biztosít, és táplálja a bőrt a benne lévő makadámiaolajnak köszönhetően. A bronzosító két árnyalatban kapható.

A jóllét a kulcs! És hála az új Catrice termékeknek, az alapos self-care rituálék rendszeressé - és fontos – részévé válhatnak a mindennapi életnek. Ezek az újdonságok a jól megérdemelt kikapcsolódást, a frissesség érzését adják, fokozzák a hangulatot, és abszolút elengedhetetlenek a szépségápolásban. A mentális és fizikai jóllét a legfontosabb. Staycation @Home, videóhívások és home office - itt vagyunk!

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2616742944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása