A továbbfejlesztett Audi A8
2021. november 08. írta: persica

A továbbfejlesztett Audi A8

Még karakteresebb dizájn és innovatív technikák a zászlóshajó számára

Karakteresebb dizájnnal – különösen elején és hátulján – és innovatív technikákkal gondoskodik A8 modellje még hangsúlyosabb megjelenéséről és sportos eleganciájáról az Audi. A négykarikás márka ezzel még intenzívebben emeli ki különösen dinamikus stílusú luxuslimuzinja magabiztos és progresszív egyéniségét. Az új high-end fényszórók és a hátsó lámpák innovatív funkcióikkal keltenek mély benyomást, s alkotják az A8 jól bevált műszaki portfóliójának csúcsát. A márka zászlóshajója így korszerű és felhasználóközpontú élményvilágot kínál – legyen szó akár vezetőjéről vagy utasairól. 

Az Audi V8 utódjaként az A8 immár 1994 óta tölti be a márka csúcsmodelljének szerepét a luxuslimuzinok piaci kategóriájában. Az Audi A8 a márka státuszának és presztízsének szimbóluma és úttörője, 2017-ben bemutatott negyedik generációjával pedig az Audi teljesítménye, megjelenése és felszereltsége tekintetében egyaránt új szintre emelte luxuslimuzinját. Az A8 az első sorozatgyártású modellként testesítette meg a márka jövőbeni formai nyelvezetét, lényegében a mai napig a márka progresszív arcaként jelenik meg. Karakteres dizájn jól bevált technikákkal és a hátsó üléseken is kiemelkedő kényelemmel – e jellemzői határozzák meg az Audi prémiumkoncepcióját ebben a piaci szegmensben. Ennek keretében e limuzin az egyedülálló menetkényelem és a sportos irányíthatósági tulajdonságok jellegzetes együttesével az autózás élvezetes élményének teljes skáláját kínálja. A minden részletét jellemző precizitásnak és számos intelligens funkciójának köszönhetően az új A8 a fejlett technikák igényes képviselőjeként szolgálja a felhasználóközpontú és egyéni stílusú mobilitást.

Presztízs és tekintély – külső dizájn

Az Audi A8 olyan limuzin, amely egyszerre sugároz státuszt és tekintélyt, modellfrissítésének köszönhetően pedig még reprezentatívabb, magabiztosabb és atletikusabb külső jellemzi. A Singleframe hűtőrács alapja szélesebbé vált, rácsozatát alulról felfelé haladva egyre nagyobb méretű, krómozott szegletmotívumok díszítik. A szélső légbeömlő nyílások függőlegesebb állásúak és éppúgy újszerű grafika jellemzi őket, mint a fényszórókat, amelyek alsó peremének külső szélét markáns kontúrvonal határolja. Orrkialakítása új tervezésű és egymással harmonikusan összehangolt dizájnelemei összességében egyértelműen hangsúlyosabb és stílusosabb fellépést kölcsönöznek az A8 számára, még karakteresebb egyéniséggel ruházva fel a márka csúcsmodelljét.

5,19 méter hosszú karosszéria

Digitális Matrix-LED fényszórók és OLED hátsó lámpák

Redukált formavilág – az utastér

Érzékeny és ésszerű – a kezelés

Új megoldások – navigáció és Audi connect

Modern igényekre – új képernyők hátul

Három csomag – vezetői segédrendszerek

Karakteres és gazdaságos – a motorpaletta

Audi S8 – meggyőző menetteljesítmények a luxuskategóriában

Tiptronic, quattro és a sport-differenciálmű – a vezetés élményének teljes skálája

Progresszív technikák – a futómű

Előretekintő aktív futómű

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8516749896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása