A Lush Snow Fairy visszatért!
2021. november 22. írta: persica

A Lush Snow Fairy visszatért!

Kedves Mikulás, foglaljon helyet, a Lush Snow Fairy visszatért, és ez egy dolgot jelent: HIVATALOSAN ITT A SZEZON!

Idén először debütál a képernyőn: A hótündér.
Ez a rövid animáció életre kelti a varázslatot a kedvesség, a bátorság és a bizalom ünnepének jegyében.

FÜRDŐBOMBA Snow Fairy Lights
Ez a Snow Fairy a 3 az 1-ben dizájnnak köszönhetően egyre csak ad - tökéletes Titkos Télapós ajándék! Az illata, mint a vattacukoré, ráadásul tele van színes fürdőbomba-konfettivel, ami mesebeli tündérfénnyel hinti be a vizet.

HINTŐPOR Fairy Dust
Ez az édes, Snow Fairy illatú hintőpor dugig van műanyagmentes csillámmal. A tiszta bőrre hintve puha, friss és szikrázó hatást ad.

HABFÜRDŐ Snow Fairy Roll
Tedd fel a Snow Fairy szárnyaid! A habhegyek, a szikrázó víz és az édes, vattacukros illat újra varázslatos élményekkel vár.

SZAPPAN Snow Fairy
Karácsonyi kedvencünk szenzációsan édes illata most a kézmosási rutinodnak is a részévé válhat. A rengeteg rózsavíz és fair trade bio aloe vera tündéri puhasággal vár. Vigyél vele egy kis varázst a kézmosásba és a fürdésbe!

TUSFÜRDŐ Snow Fairy
Ez a cukorkásan édes tusfürdő dugig van műanyagmentes csillámmal. Válaszd ezt a karácsonyi kedvencet és ragyogj a Lush Hótündérének varázsával!

FÜRDŐBOMBA Snow Fairy
Pink, csillámos és rágógumiillata van - nincs is karácsony a Snow Fairy nélkül! Isteni, műanyagmentes, és egy évben csak egyszer jön el, úgyhogy siess, szerezz magadnak egyet!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3016762236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása