Trendi lábbelikben a hidegben is
2021. november 23. írta: persica

Trendi lábbelikben a hidegben is

Az őszi-téli hónapok beköszöntével általában a színek is eltűnnek az öltözködésünkből. Merjünk kitörni a szürke hétköznapokból, és szántsuk fel az utcákat egy vagány, színes cipőben! Akár az év egyik kedvenc színe, a fehér mellett tesszük le a voksunkat, akár merészebb színek felé kacsingatunk, biztosan ki fogunk tűnni a tömegből egy ilyen választással! 

A DEICHMANN bokacsizmák és bakancsok széles választékával várja a hölgyeket, és persze a gyerekek sem maradnak divatos lábbelik nélkül. 

A stílusos megjelenésről otthon sem kell lemondanunk, meleg és kényelmes papucsok, mamuszok között válogathatunk a DEICHMANN-nál. 

Diktáld a divatot fehérben!

A cipődivatot illetően a fehér szín és a különböző árnyalatai egész évben meghatározóak voltak.

Az őszi-téli szezonban sem nyúlhatunk mellé egy ilyen darabbal. Ha igazán trendik szeretnénk lenni, válasszunk egy fűzős, vastag talpú modellt! 

Tűnj ki a tömegből!

Általában az őszi-téli hónapokban a sötét színek, a fekete, a szürke, a barna mellett tesszük le a voksunkat. Idén frissítsük fel cipősszekrényünket egy színes, lázadó stílusú bokacsizmával, bakanccsal! Nem csak a hétköznapokat dobhatjuk fel egy ilyen cipővel, de garantáltan minden szempár ránk fog szegeződni!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5416763126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása