Könnyed karácsonyi hangulat
2021. november 29. írta: persica

Könnyed karácsonyi hangulat

Hogyan ünnepli a karácsonyt a legszívesebben?

Kettesben a párjával, egy pohár bor és egy finom vacsora mellett vagy kényelmesen a kanapén egy karácsonyi filmet nézve?

Szereti bekuckózni magát a meleg takaró alá, miközben kint esik hó?

Ezekhez a romantikus képekhez illenek a meleg, természetes téli illatjaink, melyek igazi karácsonyi varázslatot visznek mindenki otthonába

s.Oliver Pure Sense for Her

Tisztában lenni önmagunkkal. A valódi, őszinte dolgokra fókuszálni az életben – a természetesség még soha nem volt olyan izgalmas és fontos, mint napjainkban. Egy tiszta illat, amely a saját természetességét és nőiességét a külvilág felé közvetíti.

s.Oliver Pure Sense for Him

A ropogós alma, a keserű grépfrút és a narancs ismerős jegyei dinamikus felütést hoznak létre, majd átmennek a boróka- és tölgymohajegyek alkotta tiszta, markáns szívbe – végül mindez elvezet a tiszta férfiassághoz, amelyet cédrus-, szantálfajegyek és világos, hiteles illat jellemez. Egy természetes illat, amely az elevenséget és a férfiasságot testesíti meg

Betty Barclay Dream Away

 Az álmok olyanok, mint a léggömbök: ha elég sok van belőlük, bárhova elrepítik az embert. A város utcái és háztetői felett, a bárányfelhők felé szállnak és szabad utat engednek álmainknak. Az új Betty Barclay bohém női illat életre kelti viselője vágyait - amelyek csak arra vártak, hogy végre szabadon engedjék és valóra váltsák őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr116768722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása