Színes, fenntartható dzsekik a VAN GRAAF-tól
2021. december 02. írta: persica

Színes, fenntartható dzsekik a VAN GRAAF-tól

Legyen a stílusod télen is fenntartható!

Tudtad, hogy a színek hatással vannak a hangulatunkra, és az egyéniségedet is kifejezheted általuk? Bújj bele egy piros, sárga, vagy lila kabátba, és töltődj fel a színek vibráló hatásától! Ha pedig a dzseki fenttartható módon készült, akkor még jobban érzed majd magad benne. Felelős döntéseddel ugyanis te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy egy kicsit jobb legyen általad a világ.

Így lesz fenntartható egy ruha!

A VAN GRAAF döntéseiben és cselekedeteiben elsődleges szerepet játszik a fenntarthatóság, ezért célja, hogy olyan divatmárkákat találjon, amelyek számára kiemelten fontos ez a szempont.

De mitől lesz fenntartható egy termék? Például a felhasznált anyagoktól, az elkészítés módjától, a gyártási folyamattól és körülményektől. A VAN GRAAF a következő szempontokra figyel, amikor fenntartható ruhákat gyárt vagy válogat be a kínálatába:

Nagy hangsúlyt fektet a kiváló minőségre. Ez garantálja a termékek hosszú élettartamát, ezáltal hozzájárul az energia- és vízfelhasználás csökkentéséhez.

Egyre tartósabb és egyre inkább fenntarthatóbb anyagokat használ.

Gyártóüzemeiben és az egész értékláncban a munkakörülmények javítására és a társadalmi igazságosság növelésére törekszik.

Ha állati eredetű anyagot, például gyapjút vagy kasmírt használ, akkor elkötelezett az állatokat kímélő eljárások mellett.

Ügyel rá, hogy kiváló minőségű textíliái ne tartalmazzanak káros anyagokat, és megfeleljenek minden szigorú jogi előírásnak.

Célja, hogy csökkentse minden tevékenysége CO2-lábnyomát – a termékek gyártásától kezdve egészen addig a pillanatig, amikor a vásárlók a ruhákat megveszik.

FSC-tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított papírból készült hordtáskákat kínál. 

A VAN GRAAF fenntartható eljárással készült termékei között szinte mindent megtalálsz a kiegészítőktől kezdve a hétköznapi viseleten át egészen az elegáns darabokig. Keresd a VAN GRAAF áruházakban a fenntartható jelöléssel ellátott termékeket, válassz egyet a színes dzsekik közül, és kezdd felelősségtudatosan az idei telet!

A VAN GRAAF-RÓL

A VAN GRAAF a divatpiac meghatározó szereplője. A minőségi alapdarabok, a nemzetközi férfi és női lifestyle márkák forgalmazójaként a VAN GRAAF a magával ragadó divatélményt képviseli. Ízléses és stílusos választék, inspiráló légkör és személyre szabott kiszolgálás határozzák meg a vállalatot. Többcsatornás értékesítést folytató kiskereskedelmi vállalatként a Svájcban, Lengyelországban, Lettországban, Csehországban és Magyarországon működő 17 üzlete mellett Németországban és Lengyelországban online áruházakat is üzemeltet. 

www.vangraaf.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9716771774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása