2022 a mi évünk!
2022. január 14. írta: persica

2022 a mi évünk!

4+1 tipp a hatékony évkezdéshez

Várakozásaink ellenére sajnos 2021 sem volt egyszerű esztendő. 2020-hoz hasonlóan, az elmúlt évben is sok nehézséggel, kihívással és bizonytalansággal kellett megküzdenünk, amelyek negatívan hathattak testi és lelki egészségünkre egyaránt. Habár egyelőre úgy tűnik, a 2022-es évünk első hónapjai sem fognak merőben másképpen alakulni, fontos, hogy pozitívan és előre tekintve vágjunk neki az új esztendőnek. Januárban amellett, hogy rendezzük gondolatainkat, céljainkat és környezetünket, érdemes egészségünkre is időt fordítanunk. Ezekhez szeretne az AVON egy kis segítséget nyújtani és tippeket adni számunkra, hogy  nyugodtabban várhassuk mit tartogat számunkra 2022.

Első lépésként rendezzük gondolatainkat! Év elején sokan esünk abba a hibába, hogy túl sok mindent tervezünk el az évre, és túl sok mindent akarunk egyszerre megvalósítani, aminek következtében könnyen kicsúszik az irányítás kezeinkből. Januárban érdemes átgondolnunk kicsit az előző évünket, milyen eredményeket értünk el, mely terveinket sikerült megvalósítanunk és melyeket nem. Emellett pedig érdemes pontosan megfogalmaznunk és logikusan priorizálnunk reális céljainkat a következő esztendőre, hiszen így nyugodtabb körülmények között és nagyobb eséllyel juthatunk listánk végére decemberre.

Tegyünk rendet környezetünkben, szelektáljunk! Rendezzük át otthonunkat, nézzük át felhalmozott dolgainkat és csak azokat tartsuk meg, amelyekre valóban szükségünk van. Rendezett környezetben könnyebben és gyorsabban fog menni a takarítás, sokkal nyugodtabbnak fogjuk érezni magunkat, illetve könnyebben tudunk fókuszálni a fontos dolgokra, hiszen a rendetlenség nem tereli el figyelmünket.

Könnyítsünk lelkünkön! Az elmúlt időszak nehézségei és kétségei sok rossz élményt eredményezhettek és megannyi negatív érzelmet ébreszthettek bennünk. Fontos, hogy újévkor igyekezzünk elengedni ezeket a mérgező gondolatokat, lépjünk túl sérelmeinken vagy hozzuk rendbe a számunkra jelentős, de megromlott kapcsolatainkat. Fontos, hogy az új esztendőt megkönnyebbülve, kellő elfogadással, nyitottsággal és pozitív gondolatokkal kezdjük, hiszen így tudunk majd motivációt és erőt meríteni az új akadályok leküzdéséhez.

Szánjunk időt egészségünkre! Gondoljunk bele, mennyivel nyugodtabban vághatunk bele az új évbe, ha tudjuk, minden rendben van egészségünkkel. Kezdjük az évet néhány szűrővizsgálattal, látogassunk el fogorvosunkhoz, laborvizsgálatra, nőgyógyászunkhoz - férfiak esetében urológusukhoz -, nézessük meg szemünket, anyajegyeinket és vegyünk részt mammográfiai vizsgálaton.

+1. Az év eleji szűrővizsgálatokon túl fontos, hogy egész évben egészségtudatosak legyünk! Sportoljunk rendszeresen, törekedjünk az egészséges táplálkozásra és figyeljük a testünk által küldött jeleket és elváltozásokat. Ne hajtsuk túl magunkat, szánjunk időt a pihenésre, valamint váljanak rutinná az olyan önvizsgálatok, mint például az emlőönvizsgálat, ami csupán havonta néhány percet vesz igénybe, de akár az életünket is megmenthetjük vele. A helyes emlőönvizsgálat elvégzéséhez segítségükre lehet az AVON edukációs kisfilmje, amely lépésről-lépésre mutatja be a helyes önvizsgálat folyamatát és animált ábrákkal szemlélteti elvégzésének módját. Az edukációs kisfilm az AVON Magyarország Youtube csatornáján, a következő linkre kattintva érhető el: https://youtu.be/Gw8oOI1PL04

Itt az ideje, hogy búcsút mondjunk 2021-nek és vele az esetleges negatív élményeinknek, gondolatainknak. Töltődjünk fel kellemes emlékeinkből, és a fenti tippeket követve kezdjük nyugalomban és újult erővel az újévet!

AVON a mellrák ellen

Az AVON kiemelt hangsúlyt fektet az emlőrák elleni küzdelem támogatására, kórházaknak pénzadományt nyújt, a Mellünk Egészségéért konferenciasorozatot támogatja az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány közreműködésével és figyelemfelhívó kampányokat szervez. Mindezeket Vásárlói és Tanácsadói közösségének támogatásával tudja megvalósítani, hiszen a katalógusban szereplő adománygyűjtő termékek teljes hasznát, illetve minden eladott terméke után 1 Ft-ot a mellrák elleni küzdelemre és a kapcsolati erőszak elleni harcra fordít.

Az Avon adománygyűjtő termékeiről a következő linken tájékozódhatunk: https://avononline.avon.hu/539/adomanygyujto-termek

Az AVON-ról

Az Avon már 135 éve áll a nők mellett: innovatív, minőségi szépségápolási termékeket kínálva nők által, nőknek. Világszerte több millió független Tanácsadó értékesíti kapcsolatrendszerén keresztül az olyan ikonikus márkákat, mint például az Avon Color vagy az ANEW, ezáltal építve saját szépségápolási vállalkozását teljes- vagy részmunkaidőben. Az Avon támogatja a nők önmegvalósítását, vállalkozói szellemét és jólétét. Világszerte több, mint 1 milliárd dollárt adományozott a nőket érintő társadalmi és egészségügyi problémák megoldásának támogatására. Tudj meg többet az Avon-ról és termékeiről a www.avonworldwide.com vagy az avon.hu honlapokon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1016812956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása