Fejlett mesterséges intelligencia-technológiával teszik könnyebbé a ruhaápolást az LG legújabb mosási és szárítási megoldásai
2022. január 25. írta: persica

Fejlett mesterséges intelligencia-technológiával teszik könnyebbé a ruhaápolást az LG legújabb mosási és szárítási megoldásai

Az LG Electronics (LG) a 2022-es CES-en eddigi legintelligensebb és legkényelmesebb ruhaápolási megoldásait is bemutatja: a kiállításon egy új mosó- és szárítógép páros, valamint az új LG WashTower készülék debütál. Az új ruhatisztítási megoldások az LG fejlett, mesterséges intelligenciát (Artificial Intelligence, AI) alkalmazó Direct Drive (AI DD™) technológiájával, a vállalat már bizonyított gőztechnológiájával, valamint számos olyan funkcióval érkeznek, amelyek könnyebbé teszik a ruhák mosását és szárítását.

Az LG fejlett AI DD technológiájával az új mosó- és szárítógép páros testreszabottan kínál kiemelkedő teljesítményt: a készülék képes érzékelni a ruhatöltet mennyiségét, a gépbe helyezett textíliák lágyságát és szennyezettségi szintjét, az összegyűjtött adatok alapján pedig automatikusan adagolja a szükséges mennyiségű mosószert, valamint szintén önműködően elvégzi az az optimális tisztításhoz szükséges ideális beállításokat.* Az új készülék az LG gőzmosási technológiájával érkezik, amely bevált és eredményes megoldást jelent a ruhatisztításban és a textíliák felfrissítésére. A nagyobb felhasználói kényelem érdekében az LG Smart Pairing™ funkciója információkat továbbít a mosógéptől a szárítógépnek, és javaslatot tesz az optimális szárítási programra, ezzel megkönnyítve a teljes ruhatisztítási folyamatot.

Az LG első AI DD technológiával felszerelt szárítógépe egy új AI-programmal érkezik, amely precíz dobmozgásvezérlést, valamint az optimális ruhaápoláshoz és gyorsabb szárításhoz szükséges beállítások automatikus kiválasztását teszi lehetővé. Az LG AI-technológiáját alkalmazva a készülék képes megtanulni továbbá a felhasználó mosási szokásait és preferenciáit, így minden alkalommal személyre szabott szárítási opciókat tud kínálni. Egy infravörös szenzor a szárítási ciklus alatt folyamatosan méri a ruhák hőmérsékletét, és automatikusan elvégzi az egyenletes szárításhoz szükséges beállításokat. Más mosó- és szárítógép párosokkal ellentétben mindkét berendezés kényelmesen irányítható csak a mosógép kezelőpaneljéről, a Bluetooth-funkciónak köszönhetően.

Rendkívül kényelmes és helytakarékos kialakításával az LG legújabb, DUAL Inverter Heat Pump hőszivattyús szárítógéppel felszerelt WashTower készüléke a hagyományos mosó- és szárítógép páros áramvonalasított alternatívája. Az elöltöltős mosógép szintén az AI DD technológiát használja a tiszta, friss ruhákért, miközben a szárítógép az LG Dual Inverter hőszivattyújának köszönhetően a teljes szárítási ciklus során alacsony hőmérséklettel tud üzemelni, ami kisebb energiafogyasztást eredményez. A hagyományos mosó-szárító tornyokhoz viszonyított alacsonyabb felépítésével az LG WashTower helytakarékos megoldást jelent. Mivel a készüléket úgy tervezték, hogy nincs benne külön szellőzőnyílás, egyrészt nem kell rendszeresen bajlódni annak kitisztításával, másrészt e felépítésnek köszönhetően a gép közelebb is helyezhető a falhoz.

Az LG új készülékpárosa a kiemelkedő teljesítményt kifinomult stílussal ötvözi, így tökéletesen illik bármely stílusú enteriőrbe. A WashTower feketére színezett üvegajtóval, dekoratív króm elemekkel és tartós, karcálló fekete acélbevonattal érkezik. Az áramvonalas, keskeny kialakítás hozzájárul a mosókonyha stílusos berendezéséhez, a készülék kezelőpanelje pedig a minimalista és ultramodern dizájn mellett is kényelmesen hozzáférhető.

„Az LG fejlett AI-technológiájával és egyedi funkcióival ezek a lenyűgöző új mosógépek kíméletes textilkezelést és fáradságmentes ruhaápolást kínálnak” — mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. „Az emberek valódi igényeit meghallgatva, valamint a globális háztartásigép-piacon szerzett tapasztalatainkra és tudásunkra támaszkodva képesek vagyunk olyan megoldásokat kínálni a vásárlóknak, melyek valóban jobbá tehetik az életüket.”

Az LG legújabb ruhaápolási megoldásait az LG virtuális kiállítási standján, a CES 2022 kiállítás keretében tekinthetik meg az érdeklődők.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7116823794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása