Január a megújulás hónapja
2022. január 26. írta: persica

Január a megújulás hónapja

Idén se feledkezzünk meg bőrünkről!

Január az újrakezdés hónapja, új év, új fogadalmak, új szokások. Éppen ezért ez az időszak tökéletes lehet bőrünk megújítására is, amelyben az AVON népszerű különlegességei remek támogatónak bizonyulhatnak.

Az AVON-nal kívülről és belülről is hatékonyan támogathatjuk bőrünk újjászületését! A megújult külsőben pompázó Avon Liiv italkoncentrátummal szervezetünk megfelelő hidratálásán keresztül erősíthetjük meg arcbőrünk védekezőképességét, míg az Avon Anew bőrfeszesítő ampullakúrával külső segítséggel varázsolhatjuk teltebbé és fiatalosabbá orcánkat.

A megfelelő hidratálás alapvető fontosságú általános egészségünk és bőrünk szempontjából, amelynek legfontosabb eleme a vízfogyasztás, azonban sokunknak nehézséget okoz minden nap elegendő mennyiséget inni. A vízzel hígítható Avon Liiv Aloe vera, zöld tea és gyömbér italkoncentrátum kellemes trópusi íze mellett hozzáadott cukor nélkül, kizárólag természetes ízesítőkkel és a szervezetünk számára fontos vitaminokkal motivál bennünket az elegendő folyadékbevitelre, amely nem csak mentális és fizikai funkcióinkra, de bőrünk rugalmasságára és teltségére is pozitív hatással lehet.

Bőrünk fiatalságának és feszességének felturbózásához a megfelelő folyadékbevitel mellett nagyon fontos a szervezetünkben csökkenő kollagén pótlása is. Az Avon Anew Skin Reset bőrfeszesítő ampullák 7 napos kúrája akár 7 év kollagénvesztését is segíthet helyreállítani. Az Anew Protinol™ technológiájával látványos változást érhetünk el akár néhány nap alatt bőrünk megújításában, feszesebb és ragyogóbb lehet, ráncaink látványosan halványodhatnak.

Avon Liiv Aloe vera, zöld tea és gyömbér italkoncentrátum.

Avon Anew Skin Reset bőrfeszesítő ampullák.

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9016824530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása