A szerelem az szerelem a LUSH szerint is!
2022. január 28. írta: persica

A szerelem az szerelem a LUSH szerint is!

Minden színében és arculatában ünnepeljük

Romantikus, furcsa, szenvedélyes, félénk, barátságos, érzéki ... szeretjük a szerelmet! És szeretjük megünnepelni teljes sokszínűségükben és egyéniségükben.

Szeresd meg a színes valentin-napi kollekciót, és hagyd, hogy megfertőzzön a szenvedélyünk: állj ki magadért, légy magabiztos. Viseld a szívedet a nyelveden, és fejezd ki (ön)szeretetedet. Ünnepeld magadat és akiket szeretsz.

Valentin-napi kollekció: Könnyed és játékos 

Love Bug Fürdőbomba: A narancs és a szicíliai citrom illatával ez a tökéletes fürdőbomba mindazok számára, akik egy élénkítő Valentin-napi fürdőzésre vágynak. 

Mr Loba Loba Fürdőbomba: A Valentin-nap nemcsak romantikus, de szórakoztató is lehet! Mert ez a homár nem hagy időt a gyászra! A benzoin rezinoid és a tonka abszolút édes, kellemes illatot adnak, és mosolyt csalnak az arcodra.

Dögös és szexi 

Kim the Carrot Habfürdő: Élvezd a luxus habfürdőt Vanilla Absolute-tal és a friss gyömbérgyökér melegét.

Big Aubergine Energy Fürdőbomba: Nagyobb, mint valaha! Pimasz padlizsánunk színjátékot varázsol a vízbe, míg a nyugtató Tonka abszolút és a felemelő Litsea Cubeba olaj gondoskodik a nyugalomról. 

Szenvedélyes 

Strawberry Heart Tusfürdőzselé: Add el a szívedet ezzel a tusfürdővel. A szicíliai citrom és lime olaj, valamint a jázmin abszolút csábító jegyei egyszerűen ellenállhatatlanná teszik! 

I Can Resist Everything Except Temptation Tusfürdő: Romantikusnak érzed magad? Ez a tusfürdő tele van olyan összetevőkkel, amelyekről azt mondják, hogy afrodiziákum hatásúak. Fahéj, vörös rózsaszirom és ginzeng, a tökéletes kombináció, amely egy csodálatos forrázatban egyesül.

Édes és romantikus 

New Rose Szappan: Virágokat főleg Valentin-napon adunk ajándékba, de miért ne ajándékoznánk helyette egy szappant a tiszta, puha és csodálatos illatú kezünkért? A rózsavíz, csipkebogyó és aloe keveréke selymesen puha habot biztosít, tökéletes az irritált bőrre. 

Hot Lips Ajakmaszk és ajakradír: Kényeztesd ajkaidat ezzel az új találmánnyal! A bambuszszár kivonata sima felületet biztosít az ajkakon, míg a körömvirág gyulladáscsökkentő hatású. A hibiszkusz természetesen cseresznyevörös színt hoz létre. 

A Valentin-napi kollekció 2022. január 6-tól online és az üzletekben

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7016871864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása