MOHITO Code Cobalt
2022. január 28. írta: persica

MOHITO Code Cobalt

A kobaltkék vonzásában!

Válassz energiát adó, nőiességet sugárzó darabokat a MOHITO-ban!

A fagyos reggelek dacára várjuk már a tavaszt! Addig is gazdag textúrájú és mintájú darabokkal, gyönyörű szabásokkal ad új energiát a ruhatárunknak a MOHITO márka legújabb kollekciója!

Semleges színek és erős kobaltkék részletek kombinációja klasszikus és extravagáns szabás, nőies és elegáns hangulatban – ez jellemzi a Code Cobalt kollekció darabjait.

Mi teszi különlegessé a Code Cobalt kollekciót?

Az energikus és kifejező részletek egy erős színben testet öltve, mely gyönyörűen illeszkedik a nude árnyalatokhoz és az elegáns fekete-fehérhez is.

Szabások és minták eredeti kombinációja, melyeket a modern nő stílusa ihletett, aki szereti a szokatlan kreációkat. Aszimmetrikus ruha, boríték nyakkivágás, bőrutánzat és finom csillogás teszi különlegessé a kollekció darabjait.

A ruhák és kiegészítők tervezői arra törekedtek, hogy az új kollekció minden nő számára vonzó legyen. Hogy olyan ruhák és kiegészítők szülessenek, melyek számos alkalomhoz tökéletesen passzolnak: munkába, hétköznapokra, elegáns partira, romantikus vacsorára vagy akár egy fergeteges buliba!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7116875846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása