Készülj fel 2022. 02. 22-én a CUPRA X 2 érkezésére!
2022. február 22. írta: persica

Készülj fel 2022. 02. 22-én a CUPRA X 2 érkezésére!

A CUPRA olyan megállíthatatlan impulzus, amely az utakon és azoktól távol is egyedi és érzelemdús élményekkel szolgál. Mi lenne, ha megdupláznánk ezen élmények terét?

Kíváncsivá tettünk?

Bővebb információért feltétlenül csatlakozz a CUPRA negyedik évfordulóján Wayne Griffiths, a CUPRA vezérigazgatója, Antonino Labate, a CUPRA stratégiai, üzletfejlesztési és operatív igazgatója, valamint Cathy Hackl, a világszerte elismert jövőkutató társaságához!

Közvetítés a CUPRA hivatalos YouTube, LinkedIn és Twitter csatornáján 2022. 02. 22-én 12:00 órakor (CET)

A CUPRA szokatlan és merész márka, amelynek alapja a stimuláló stílus és a modern teljesítmény, amely progresszív járműveivel és élménnyel Barcelonából sugároz inspirációt a világ számára. A CUPRA 2018-ban indult önálló márkaként, saját székhellyel és versenyműhellyel rendelkezik Martorellben (Barcelona), valamint az egész világra kiterjedő értékesítői hálózattal büszkélkedhet. 

2020-ban a márka tovább folytatta felfelé ívelő trendjét 11%-os növekedéssel és 27 400 eladott járművel, köszönhetően a CUPRA Ateca és a CUPRA Leon modelleknek, valamint a CUPRA Formentor piacra lépésének, amely a márka első egyedileg tervezett és fejlesztett modellje. 2021-ben a CUPRA célkitűzése bebizonyítani azt, hogy az elektromosság és a teljesítmény tökéletes párost alkot a CUPRA Formentor és a CUPRA Leon modellek hálózatról tölthető hibrid változatainak és az első 100%-ban elektromos CUPRA Born modellnek a piacra történő bevezetésével. A CUPRA Tavascan lesz a márka második teljesen elektromos modellje, amely 2024-ben lép piacra.

A CUPRA idén részt vesz a PURE ETCR elnevezésű elektromos túraautó-versenyben, illetve az elektromos SUV modellek terepen zajló Extreme E. versenyében. Emellett az FC Barcelona hivatalos járműve és mobilitási partnere, valamint a World Padel Tour prémium szponzora. A CUPRA Tribe-ot a márka értékeit közösen képviselő nagykövetek csapata alkotja​​, ilyen pl. a német Marc ter Stegen kapus, Ansu Fati, a focivilág feltörekvő csillaga vagy a Hollywood-i sztár Daniel Brühl, a svéd pilóta, Mattias Ekström és nyolc világszínvonalú padel-játékos, hogy csak néhányat említsünk közülük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2817729320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása