Szuper újdonságok a könnyed téli megjelenésért
2022. február 22. írta: persica

Szuper újdonságok a könnyed téli megjelenésért

Még élvezhetjük a téli tájat, amely pasztellfényben fürdik, könnyed felhőkkel, melyek úgy néznek ki, mint a bárányok az égen. A könnyedség ihlette, új essence "CATCHING CLOUDS" trendkiadás ragyogó megjelenést biztosít a téli szezonra.

Az essence trendkiadása tápláló, felhőszerű textúrákkal rendelkezik a sugárzó és meglepően puha bőr érdekében.

A "CATCHING CLOUDS" már elérhető a drogériákban! 

cloud-touch mousse primer

Olyan puha bőr, mint a felhők? Nem probléma! A cloud-touch mousse primer könnyed textúrája lágyan beleolvad a bőrbe, és intenzív hidratálást biztosít. Egyszerűen használd bőrápolás után, várj egy kicsit, vidd fel rá az alapozót - és a hibátlan arcbőr kész is!

hidratáló tejes arcpermet

Szeretnél néha lebegni egy felhőn? Ez a hidratáló tejes arcpermet segít ebben. A hidratáló arcspray csodálatosan puha bőrt biztosít. A tejes textúra hialuronsavval és kókuszvízzel nemcsak kiegészíti a napi bőrápolási rutint, hanem primerként is alkalmazhatod a smink alatt.

cloud-touch body luminizer

Olyan sugárzó, mint egy téli napfelkelte! A cloud-touch body luminizer könnyű textúrája finom csillogással párosul. A formula lágyan beolvad a bőrbe, és hűsítő hatású. A benne található többszörös visszatükröződések gyönyörű csillogással emelik ki a bőrt.

mix & match gyöngy matricák

Ezek a mix & match gyöngy matricák a valóra vált álmok! 62 csillogó gyöngy 3 különböző méretben, melyek öntapadók, és használhatóak a szemen, az arcon vagy a körmön. Az eredmény: egyedi téli külső, káprázatos hatással.

inner eye brightening szemceruza

Az inner eye brightening szemceruza minden szemsmink fénypontja. Az univerzális halvány rózsaszín szemceruza a vízvonal mentén vagy a szem sarkában alkalmazva nyitott, üde tekintetet kölcsönöz a szemnek. A puha textúra könnyen alkalmazható és tartós.

cloud-touch highlighter

Ezzel a szuper puha highlighterrel nem csak a hó fog csillogni idén télen. A benne lévő fényvisszaverő pigmentek ragyogó csillogást hoznak létre. A felhő mintájú sima textúra lágyan keveredik bármilyen bőrszínnel és finom őszibarack árnyalatú csillogást ad neki.

swirl lip balm ajakbalzsam

Olyan puha ajkak, mint a felhők - ez az, amit ez a hidratáló ajakbalzsam képes nyújtani. Az E-vitamin táplálja az ajkakat, hogy azok szuper puhák legyenek, és a praktikus stick-nek köszönhetően nagyon könnyen alkalmazható.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7417727938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása