INGLOT ÚJDONSÁG! MELYIK LESZ A KEDVENCED?
2022. március 17. írta: persica

INGLOT ÚJDONSÁG! MELYIK LESZ A KEDVENCED?

Három árnyalatból álló kompozíció, amelyek külön-külön vagy egymással keverve is használhatók, többféle hatást eredményezve a szemsminkben. Közvetlenül a szemhéjra felhordva a szemhéjpúderek finom színt és finom kiemelést adnak. Szemsminkalapra, korrektorra, szemceruzára vagy választott folyékony vagy krémes termékre felvéve a szemhéjpúder intenzív és elbűvölő fényt kap.

Minden bőrtípusra alkalmas.

Hogyan válassz színt?

- Barna szemek – Tökéletes árnyalat: 21, 23. A színkörön egymásra helyezett színek kontrasztosak, mégis kiegészítik egymást. Az intenzív tónusok nagyon jól meghatározzák a barna íriszt.

- Kék szemek - Tökéletes árnyalat: 24, 25. A kék megfelel a Föld tónusainak. Az olyan árnyalatok, mint a bronz, a bézs, az arany, a a legjobb szemhéjfestékek közé tartoznak a kék szemek számára.

- Zöld szemek - Tökéletes árnyalat: 23, 26. A zöld írisz gyönyörűen kontraszt a rózsaszín, piros és lila különböző árnyalataival.

- Szürke és fekete szemek – Tökéletes árnyalat: 22. A legjobban működik, miközben merész sminket készít a szem maximális határozottságáért.

Jó szórakozást a sminkeléshez, próbáld ki új Eyelightereinket!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8917783064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása