Solanie Sun & Aloe Vera Organic
2022. március 17. írta: persica

Solanie Sun & Aloe Vera Organic

Készülj a napsugarak simogatására a Solanie termékeivel!

Tudom még korai nyári napozó termékeket megmutatnom, viszont érdemes beszerezni őket nemsokára, hiszen a tavasz hamar elköszön, hogy átadja helyét a nyárnak.

A napimádóknak, akik a tavaszi napsugarakat is szeretik bőrükön érezni, a fényvédelemről bizony gondoskodni kell...

Előzd meg a napfény okozta korai bőröregedést, vagy egyszerűen csak élvezd felhőtlenül a napon töltött órákat.

Solanie SPF30 napozó krém arcra és testre:

Könnyű állagú, arcra és testre egyaránt ajánlott napvédő krém. Gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Védi a bőrt a leégéstől, és rendszeres használata segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését. Fokozottan ajánlott az arcbőr kémiai hámlasztása után. Egész évben használható smink alá is. Bőrápoló anyagai hozzájárulnak a bőr megfelelő hidratáltságának fenntartásához. Kellemes, mégis semleges illata miatt használata férfiaknak is ajánlott.

Solanie So Fine Napozás utáni bőrnyugtató és hűsítő tej:

Könnyű hidratáló formula a napozás vagy szoláriumozás után kipirult, irritált bőr nyugtatására és regenerálására.

Eredeti Aloe Vera spray:

Napégés, viszkető bőrirritáció, rovarcsípés?

Bőröd megnyugtatásához válaszd az Eredeti Aloe Vera 100%-ban stabilizált Aloe Vera léből készült spray-ét, mely nem csak csökkenti a zavaró bőrvörösséget, hanem tápláló összetevőivel ápolja is azt.

Az Eredeti Aloe Vera Spray egy igazi multifunkciós bőrápoló, mely egyetlen táskából sem hiányozhat. Természetes összetevőivel igazi vitamin és tápanyag forrás, mely életkortól függően bármikor hasznos segítség a bőrápolásban.

Aloe VeraOrganic: Külső és belső szépség a természet erejével

Az Aloe Vera Organic termékcsaládba a szervezet belső működését támogató italok és speciális bőrápoló termékek tartoznak. A natúr rostos és áfonya ízesítésű italok az AloeBarbadensis leveléből kivont, tisztán a hasznos összetevőket tartalmazó gélből készülnek. A gyártás során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy az eredeti növényben található értékes összetevők az italban is azonos arányban megtalálhatóak lehessenek. A stabilizálás során az Aloe Vera-ból kinyert gélt hirtelen felmelegítve, majd lehűtve egy olyan formulát kapunk, mely mentes minden a szervezet számára nem szükséges anyagtól, ugyanakkor a leggazdagabb formában tartalmazza mindazon összetevőket, melyekre szükségünk van. A 100%-ban stabilizált formula több mint 200 természetes összetevőjével igazi vitamin, ásványi anyag, nyomelem és aminosav forrás a szervezet számára. A sorozat bőrápoló készítményei közül a  frontvonalban ajolly joker gélés spray termékek vannak, melyekkel a rovarcsípések, bőrszárazság következtében kialakuló irritációk, vagy bőrsérülések zavaró tünetei mérsékelhetőek. A sokoldalú 5in1 Eredeti Aloe Vera védőkrém segít visszaállítani a bőr természetes védekezőképességét, és támogatja a bőrfelszíni mikrosérüléseket helyreállító folyamatokat. A védőkrém az Eredeti Aloe Vera Gél és az Eredeti Aloe Vera Spray után alkalmazva bezárja a nedvességet a bőrfelszín alatti mélyebb rétegekben, ezzel biztosítva a bőr hatékony hidratálást és ápolását. Az aktív mozgás szerelmeseinek kedveznek a termékcsalád sport termékei, az izomzatot bemelegítő gél és az edzés utáni regenerálást segítő, hűsítő gél.

Bővebb információ: a www.solanie.hu oldalon

Fotó. saját (PR)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4417783008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása