DSQUARED2 ORIGINAL WOOD EDP
2022. április 19. írta: persica

DSQUARED2 ORIGINAL WOOD EDP

Az Original Wood, a Dsquared2 új illata, egy projekt, mely a fa –mint fő összetevő –olyan karakterisztikus jellemzői köré épül, mint a nyers erő vagy az összetett felépítés, ami egyedivé és utánozhatatlanná teszi.

Az új illat, az Original Wood meghatározza a modern Dsquared2 férfit, aki érzéki és magabiztos.

Egy szabad szellemű illat, amely intenzív és erőteljes. Az Original Wood, a Dsquared2 új férfi illata, egy intenzív parfüm, amely a természet elemeit idézi fel. Az ibolyalevél természetes és megnyugtató jegye és a vizes akkord folyékony frissessége a guatemalai kardamom fűszeres aromáitól vibrál. Ezt követik a modern és karizmatikus fás jegyek a szívjegyben: a haitiból származó vetiver, a cédrusfa friss és aromás jegyei és a gyanta illatát idéző ezüstfenyő. Az illat leszáradásában a pézsma, az indonéz pacsuli és az érzéki borostyán aromái egyesülnek.

Elérhető: a Marionnaud és Müller parfümériákban, illetve a Douglas.hu oldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr217811525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása