Legyél Te a legszebb menyasszony!
2022. május 14. írta: persica

Legyél Te a legszebb menyasszony!

Az Artistry™ bőrápolási tippjeivel ragyogni fogsz az esküvőn

Idén lesz a menyegződ? Már kiválasztottad a ruhádat, megvan a helyszín, a dekoráció és a fotós is? Akkor itt az ideje, hogy a bőrödet is elkezd felkészíteni a nagy napra! Baktay Krisztina, az Artistry™ bőrápolási szakértője abban lesz a segítségedre, hogyan tudsz ragyogóan hibátlan bőrrel tündökölni az oltár előtt.

Legyen sugárzóan szép az arcbőröd!

Nyáron lesz az esküvőd és szeretnél lehengerlően gyönyörű lenni? A titok nyitja a rendszeresen alkalmazott, négy lépésből álló napi bőrápolási rutin – ez a tisztítás, tonizálás, ápolás és hidratálás. Ha eddig ezzel nem törődtél, ne aggódj, még nem késő belevágni! Hidratálásra, ránctalanításra, feszesítésre, pigmentkezelésre vagy halványításra van inkább szükséged? A személyre szabható Artistry Signature Select™ készleteinek egyikében biztosan megtalálod a hű társadat, hiszen aktuális igényednek megfelelően válogathatsz az ampullák között. Hozd létre saját keverékedet egy alapkészlet és két további ampulla kiválasztásával!

Igézz meg mindenkit!

A szemünkkel nem csak látunk, de kommunikálunk is, így a mágikusan üde tekintetnek hatalmas ereje van. Nem szeretnéd karikás szemmel és bágyadt tekintettel kimondani a boldogító igent, ugye? Ennek a legjobb ellenszere a minőségi és megfelelő mennyiségű alvás, de előfordulhat, hogy extra segítségre van szükség. Az Artistry Skin Nutrition™ Hidratáló szemráncgélkrém ragyogóbbá teszi és hidratálja a szem környékét, emellett tökéletesen előkészíti bőrödet a sminkre.

Ha hétvége, akkor jöhetnek az arcmaszkok!

Izgalom, várakozás és átvirrasztott éjszakák – az esküvőszervezés néha stresszes, kemény munkával jár, így hétvégén érdemes egy kis extra időt pihenésre és töltődésre szánnod. Tisztítsd meg az arcod, tegyél fel egy maszkot, majd kapcsolj be egy kis zenét és lazíts! Bőrápolási rutinod elengedhetetlen szereplője lesz az Artistry Signature Select™ Arcradír maszk, amit minden héten legalább egyszer érdemes használnod. Miért fontos a bőrradírozás? Segítségével eltávolítod az elhalt hámsejteket, így a tápanyagokban gazdag hidratálókrémek hatékonyabban tudnak felszívódni. Gondoskodj bőröd puhaságáról az Artistry Signature Select™ termékeivel, amelyek hatása látványos és azonnal észlelhető.

Elérkezett a nagy nap!

Ha az eddigieket betartottad, akkor mindent megadtál az arcbőrödnek, amire szüksége lehet. Az esküvő napján is alkalmazd a már megszokott napi rutinodat, majd a tökéletesen ragyogó és életteli bőrért tegyél fel egy Artistry Signature Select™ Hidratáló maszkot! Ne csak az arcodra koncentrálj, helyezz egy keveset a nyakadra és a dekoltázsodra is.

Ezután nincs más hátra, mint elkészíteni az ünnepi sminkedet, amiben életed párjának kimondhatod a boldogító igent. Nem kell profinak lenni ahhoz, hogy csodás sminket készíts, a titok a megfelelő és minőségi termékek használatában rejlik: az Artistry™ termékeivel szupertartós és gyönyörű make-up-ot készíthetsz. Szereted a csillogós árnyalatokat és rajongsz az élénk szájszínekért? Lehetsz bevállalós a nagy napon is, de ha a romantikus-klasszikus vonal jobban passzol hozzád, akkor maradj a természetesebb árnyalatoknál.

1. Artistry Signature Select™ Hidratáló készlet, 24 500 Ft; 2. Artistry Skin Nutrition™ Hidratáló szemráncgélkrém, 12 400 Ft, 3. Artistry Signature Select™ Arcradír maszk, 12 500 Ft; 4. Artistry Signature Select™ Hidratáló maszk, 14 600 Ft

Az Amway™-ről

Az Amway egy független vállalkozásokra épülő, az egészség és wellness területén működő vállalat, melynek székhelye a Michigan állambeli Adában található. A vállalat elkötelezett abban, hogy világszerte több mint 100 piacon segítsen az embereknek jobb és egészségesebb életet élni. A Forbes magazin szerint az Egyesült Államokban az 50 legjobb magántulajdonban lévő, családi vállalkozás között van. Az Amway legkeresettebb márkái a Nutrilite™, az Artistry™ és az XS™, amelyeket kizárólag az Amway Üzleti Vállalkozók forgalmaznak. A 2022-es Direct Selling News Global 100 lista szerint az Amway a világ első számú közvetlen értékesítési vállalata. A céggel kapcsolatos hírekért látogass el a https://news.amway.hu/ oldalra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5417831653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása