Arckezelés újradefiniálva – megtaláltuk a nyár abszolút slágerét
2022. május 25. írta: persica

Arckezelés újradefiniálva – megtaláltuk a nyár abszolút slágerét

Szeretnéd azt gondolni, hogy nem vagy elkésve?

Alapozó nélkül, ragyogó,egészséges és csaknem hibátlan arcbőrrel vonulsz majd végig a strandon a fürkésző szemek előtt és a tökéletes nyári szelfihez sem kell filter. Mi még nem tartunk itt, ezért elkezdtük keresni az ideális megoldást, amellyel egy csapásra simulnak a ráncok, hidratáltabbá válik a bőrünk és a pigmentfoltjaink is halványodnak. A szóba jöhető lehetőségeket vadul böngészve a neten rátaláltunk egy ígéretes kezelésre, amely a fiatalos és természetes megjelenésű bőr elérését ígéri.A Geneo átfogó arckezelő berendezés a fiatalabb, üdébb és szebb bőr természetes úton történő elérését célozza. Egyedü̈lálló, három az egyben arckezelést kínál, amely a bőr kü̈lsején és belsején is hatva, klinikailag bevált technológiákat kombinál: a Tripollar RF, az Oxygeneo és az ultrahang technológiákat. 

E három opcióval a test természetes folyamatait támogatja, megújítja és újjáépíti a bőrt. A Geneo 3 kezelőfeje 3 erős technológia hatását kínálja egy gépben: az OxyGeneo, a TriPollar RF és az ultrahang hatását. A technológiák mindegyike önmagában is használható és hatásos, de egymással kombinálva teljes körű és szinergikus hatást biztosítanak: A bőr megújulása. A kollagén és az elasztin a bőr fő építőelemei, ha megfogyatkoznak, akkor megjelennek a kisebb és nagyobb ráncok.

A Geneo Tripollar RF kezelőfej a kollagén és az elasztin rostok természetes remodellálási és újjáépuülési folyamatát támogatja. A kezelőfej gyengéden hőt juttat a bőr rétegeibe, melynek hatására csökkennek a ráncok, a kezelés a bőrt láthatóan feszesíti és liftingeli. A bőr revitalizálása A forradalmi Geneo kezelés hármas hatást kínál: természetes úton növeli a bőr oxigénellátását, hámlaszt, és fokozza a hatóanyagok felszívódását. A kapszulával és a géllel történő gyengéd masszázs által természetes fiziológiai folyamatokat beindító reakció jön létre, amely természetesen úton emeli meg bőr oxigénszintjét. A kezelést célzott szérummal zárjuk, melynek hatóanyagait a bőr sokkal nagyobb hatékonysággal fogadja. Ez a kellemes és frissítő kezelés azonnal revitalizálja a bőrt, már az első alkalommal, mely eredményt a további kezelések a kúra során még fokozzák.A bőr állapotának javítása

Az ultrahang segítségével a Geneo növeli a hatóanyagok beszívódását és a bőr revitalizálását. Az ultrahanghullámok élénkítik a vérkeringést, és segítik a hatóanyagok bejutását. Ez a biztonságos és fájdalommentes kezelés a bőr textúrájának és tónusának látható javulását eredményezi.Nézzük sorra a technológiákat, melyekkel ez a csúcstechnológiás berendezés a maximális eredményt nyújtja a szép és egészséges bőr érdekében:OXYGENEO®A bőr textúráját és tónusát frissíti és javítja, 3 az 1-ben koncepcióval:a bőr oxigénszintjének növekedéséért felelős élettani folyamatokra támaszkodik, kíméletesen hámlasztja a bőrt és előkészíti a hatóanyagok felszívódására.

TRIPOLLAR® RF Stimulálja kollagén és elasztin rostok termelését, megújítja a bőrt a biztonságos és hatékony RF energia segítségével kiváltva a dermiszkontrollált felmelegedését. ULTRASOUND Ultrahanggal fokozza a véráramlást és a hatóanyagok felszívódását,rezgést teremt, újrarendezi az epidermális sejteket,növeli a Stratum corneum permeabilitását, javítja a bőr táplálását.A kezelések személyre szabhatósága, a forradalmi technológiák ötvözése mindenképp előirányozza a nyár sláger kezelése címet. Ahhoz, hogy az eredmények tartósan és látványosan meg is maradjanak, mindenképp kúrában gondolkodunk.

Ha kedvet kaptál a kezeléshez, több szalon kínálatában is megtalálod a Geneo kezelést a fővárosban és vidéken egyaránt.

www.royalclinics.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2317839935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása