Solanie Aroma Sense – Bőrszépítés az illóolajok erejével
2022. május 28. írta: persica

Solanie Aroma Sense – Bőrszépítés az illóolajok erejével

A Solanie 100%-ban természetes Aroma Sense illóolajok tökéletes megoldást jelentenek különböző bőrproblémák orvoslására. Az illatok energetizálnak, javítják a hangulatot és támogatják a testi-lelki egyensúlyt az érzékekre hatva.

A Solanie-nál hiszünk abban, hogy az illóolajok nem csupán kozmetikai összetevők, hanem a természet hihetetlen ajándékai, amelyek jótékony hatást fejtenek ki a bőrre és az elmére egyaránt, beleértve a gyulladáscsökkentő, antibakteriális, antioxidáns és stresszoldó terápiás tulajdonságaikat. Az Aroma Sense sorozat mono olajai úgy lettek megalkotva, hogy a két kiegészítő krémmel és bázisolajokkal együtt összhangban keverhetőek bőrtípusnak és az éppen fennálló bőrproblémának megfelelően.

Milyen terméktípusokból áll a sorozat?

13 különböző mono illóolaj, 6 féle Illóolaj keverék aromapárologtatóba vagy elektromos diffúzorba, 2 féle problémás vagy a száraz, érett bőrre megalkotott bázisolaj-keverék és2 féle illóolaj keverék, 4 féle bázisolajok, Alapkrém és Booster gél az illóolaj olajkeverékekhez.

Mi is az aromaterápia?

Az aromaterápia az egyén fizikai, érzelmi, mentális és spirituális egészségét megcélzó, eredeti és hamisítatlan illóolajok felhasználásával történő holisztikus terápiás kezelés.

Az aromaterápia a növényekből desztillált, erősen koncentrált aromás olajok használata a test gyógyítására, a szellemi teljesítmény fokozására és az érzelmek befolyásolására.

Az illóolajok megnyugtathatnak vagy felvidíthatnak; segít elaludni vagy élesíteni a fókuszunkat. Megnyugtathatják az irritált bőrt, segíthetnek a fertőzések leküzdésében és elősegítik a szervezet természetes gyógyulási folyamatát.

Hogyan használhatod az Aroma Sense illóolajokat? Belélegezve: párologtatás, inhalálás

Bőrre (bőrbarrieren keresztül): borogatás, közvetlen ecsetelés, fürdővíz, lábfürdő, masszázs

https://solanie.hu/termekeink-funkcio-szerint/illoolajok

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9517842573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása