BÉKEGALAMBOK KÖLTÖZTEK KÉT BUDAPESTI BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBA
2022. június 16. írta: persica

BÉKEGALAMBOK KÖLTÖZTEK KÉT BUDAPESTI BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBA

Az ukrajnai háború elől menekülő édesanyákat és gyermekeiket támogatja egyedülálló jótékonysági kezdeményezésével a Mammut és az Arena Mall 

Rendhagyó jótékonysági összefogást indított júniusban két budapesti bevásárlóközpont. A kezdeményezés célja, hogy kiálljanak a béke mellett és a Magyar Vöröskereszttel közösen, vásárlóikkal összefogva támogatást nyújtsanak az ukrajnai háború elől menekülő édesanyáknak és gyermekeiknek. A kezdeményezés idejére békegalambok költöznek az Arena Mallba és a Mammutba: a békevágyat szimbolizáló fehér origami galambok a bevásárlóközpontokban elhelyezett különleges fák ágain kaphatnak helyet a vásárlók segítségével.

Az ukrajnai háború átszövi mindennapjainkat: a szomszédos országban zajló eseményeket tehetetlenül figyeljük hónapok óta. Az első sokkból felocsúdva sokan vagyunk, akiknek fontos a béke és az, hogy lehetőségeinkhez mérten segítsünk a háború elől menekülőknek. Erre ad most különleges lehetőséget Magyarország két meghatározó bevásárlóközpontja, a Mammut és az Arena Mall: júniusi vásárlásainkkal mi is a jó ügy mellé állhatunk.

Origami galambokkal a békéért

A „Válasszuk a békét!” kezdeményezés a Mammutban és az Arena Mallban június 1-30. között tart. Hogyan csatlakozhatunk? A segítség nekünk nem kerül semmibe, adományt sem kérnek tőlünk. Ha támogatni szeretnénk a jótékony célú összefogást, mindössze annyit kell tennünk, hogy a két áruház bármelyikében történt, 10.000 Ft feletti vásárlásunk blokkját személyesen regisztráljuk az erre kijelölt pontokon. Az Arena Mall és a Mammut pedig vállalja, hogy vásárlásunk értéke után 1% adományösszeget ajánl fel és juttat el a Magyar Vöröskereszten keresztül a háború elől menekülő családok, édesanyák és gyermekeik megsegítésére. 

A béke iránti vágyunkat egy fontos, és mindenki számára világos üzenetet megfogalmazó szimbolikus gesztussal is kifejezhetjük: a bevásárlóközpontokban felállított fákra a béke klasszikus szimbólumát, egy origami fehér galambot helyezhetünk. Az Arena Mallban és Mammutban látható sok-sok békegalamb pedig egyértelmű megtestesítője a kezdeményezés üzenetének és a vásárlók közös békevágyának.

NEPI Rockcastle / Mammut / Arena Mall:

A Mammut és az Arena Mall a NEPI Rockcastle csoport tulajdona, amely összesen kilenc kelet-közép-európai országban rendelkezik ingatlanbefektetésekkel. A NEPI Rockcastle a johannesburgi tőzsdén (JSE) valamint az amszterdami Euronexten jegyzett kereskedelmi ingatlanbefektetési vállalat. A NEPI Rockcastle a New Europe Property Investments (NEPI) és a Rockcastle Global Real Estate Company Limited (Rockcastle) összeolvadásával 2017. július 11-én jött létre, ezzel piacvezető bevásárlóközpont-tulajdonossá vált Kelet-Közép-Európában. Emellett Európa tíz vezető vállalata közé tartozik piaci kapitalizáció szempontjából. A NEPI Rockcastle egyedülálló ingatlanportfolióval rendelkezik, meghatározó szerepet tölt be Romániában, Lengyelországban és Szlovákiában, valamint erős a jelenléte Magyarország mellett Horvátországban, Bulgáriában, Csehországban, Szerbiában és Litvániában is.

Magyarországi jelenlétének keretében, a NEPI Rockcastle tulajdonában van Budapest két meghatározó bevásárlóközpontja, a Mammut és az Arena Mall. A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ üzemeltetője a Cushman & Wakefield globális ingatlantanácsadó vállalat, amely stratégiai javaslatokkal és innovatív megoldásokkal segíti ügyfeleit. Az Arena Mall üzemeltetője a CBRE, a világ vezető, teljes körű ingatlan tanácsadói és befektetési szolgáltatásokat nyújtó vállalata.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9717859923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása